FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica nu-l mai suportă pe Narcis Răducan!

Mihai Stoica nu-l mai înghite pe Narcis Răducan
Mihai Stoica nu-l mai înghite pe Narcis Răducan

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 22:31

Managerul i-a anulat directorului sportiv prima de 2.000 de euro pentru cîştigarea Cupei României şi încearcă să scape de el din club.


Mihai Stoica şi Narcis Răducan nu doar că nu mai colaborează ca pe vremea cînd erau împreună la Urziceni. La Steaua nu se mai înţeleg deloc! Managerului i se pare că Narcis nu-l mai ajută suficient şi speră să-l determine să plece ori să-l izoleze de echipă. Cei doi avuseseră clinciuri şi înainte, dar scandalul a izbucnit cu adevărat după ce roş-albaştrii au luat Cupa României.

Fiecare angajat al clubului a beneficiat de o primă pentru cucerirea trofeului, sumele fiind diferite, în funcţie de rolul respectivului. Lista cu premierile a întocmit-o Valeriu Argăseală, pe care MM l-a convins să-l taie de pe foaie pe Răducan, căruia i-ar fi revenit în jur de 2.000 de euro. Directorul sportiv nu s-a mai ales cu nici un ban.

Următoarea acţiune a lui Stoica a apărut înaintea primului stagiu din Austria. A încercat să-l facă pe Narcis să dispară şi de pe lista cu delegaţia care făcea deplasarea la Bad Gastein. "Are copil mic, e mai bine să rămînă să aibă grijă de el", le-a zis celorlalţi oameni din club. Pînă la urmă, Răducan a fost acolo, mai ales că şi Ronny Levy a insistat ca el să fie prezent. Israelianul l-a trimis după aceea în Olanda, în cantonamentul Oţelului, ca să spioneze primul adversar din acest sezon. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a colaborat cu Levy din acest rol şi în perioada în care amîndoi s-au aflat la Urziceni, iar tehnicianul a insistat să se bazeze şi acum pe ajutorul său.

S-a bucurat
Narcis Răducan a fost întrebat ieri la Radio GSP despre faptul că Mihai Stoica i-a anulat prima de Cupa României. "Sînt lucruri de necomentat. Nu pot să zic nimic", a reacţionat el. În al doilea stagiu din Austria, în care el nu s-a aflat pentru că era plecat după Oţelul, în Olanda, MM a comentat de faţă cu jucătorii: "Bine c-am scăpat de ăla de aici!".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  15 Iulie 2011, 17:43

MM IAR TE DAI COCOS SI DE FAPT ESTI GAINA .DE CE NU-I SPUI IN FATA LUI RADUCAN CE VREI DE FAPT .OARE NU PENTRU BANI AI FOST INLATURAT DE LA CLUB ?PLATEA GIGI NU TU .PENTRU NARCIS CONTA 2000DE EURO PT GIGI MAI PUTIN ,DAR SE PARE CA VREI SA PARI CORECT CA DE MAGARII AI TU TIMP.FII SI BARBAT NU DOAR COCOTA NU ITI STA BINE

marbostgms
marbostgms  •  15 Iulie 2011, 14:39

Moldoveanu vrea sa conduca singur. Sa ia el tot cascavalul. La Urziceni era Dan Petrescu si asta este motivul pentru care nu l-a eliminat pe Narcis. Cu Moldoveanul si ciobanul Steaua va ajunge de rasul lumii !!

midnightstorm
midnightstorm  •  15 Iulie 2011, 14:35

pai mm asta se v-a da singur afara, pentru ca nu o sa se mai suporte nici pe el insusi.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează