FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica se gîndeşte iar la Conceicao

Conceicao a demisionat de la FC Braşov săptămîna trecută
Conceicao a demisionat de la FC Braşov săptămîna trecută

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 iulie 2011 14:29

MM nu se mai înţelege cu Levy şi ia în calcul să-l aducă la Steaua pe portughezul pe care l-a dorit şi înainte de startul sezonului.


Steaua stă pe un butoi de pulbere. Managerul general Mihai Stoica este în conflict cu directorul sportiv Narcis Răducan şi, mai nou, nu-l mai suportă nici pe Ronny Levy. Tehnicianul israelian e deranjat că Stoica nu i-a adus jucători, iar MM e nemulţumit că Levy îl doreşte lîngă echipă pe Narcis.

Interesul managerului pentru fostul "principal" de la Braşov nu e o noutate. L-a vrut pe Antonio Conceicao încă de la finalul campionatului trecut, dar afacerea nu s-a realizat pentru că lusitanul a preferat să rămînă sub Tîmpa alături de Marcel Popescu, personaj cu care stelistul e în conflict.

"Toni e superantrenor!"
MM a rămas un admirator al lui Conceicao, pe care îl laudă de cîte ori are ocazia. "Pentru Steaua ar fi fost cel mai bine dacă l-am fi convins pe Toni să preia echipa. Şcoala portugheză e cea mai la modă acum în Europa, sînt foarte bine pregătiţi şi au rezultate excelente. Conceicao e un antrenor de calitate, cel mai bun care fost vreodată în România!", a fost auzit Stoica în mai multe rînduri în discuţiile cu colaboratorii săi.

În acest moment, lusitanul de 49 de ani e acasă, în Portugalia, el reziliindu-şi contractul cu "stegarii" din cauza faptului că şefii clubului nu i-au adus jucătorii doriţi la echipă. Toni le-a transmis apropiaţilor că a greşit atunci cînd a refuzat oferta Stelei în primăvară, atunci cînd şi Gigi Becali insista pentru aducerea sa. Deşi încă nu au avut loc discuţii pe această temă, dacă ar fi solicitat acum de roş-albaştri, Conceicao e tentat să preia banca tehnică a roş-albaştrilor.

Are două trofee cu CFR
În afara Braşovului, Conceicao a mai pregătit-o pe CFR Cluj între aprilie şi noiembrie 2009. În acest timp, el a cucerit Cupa României şi Supercupa. A fost demis însă din cauza rezultatelor slabe ale "ceferiştilor" din Europa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
aureltg
aureltg  •  22 Iulie 2011, 04:49

nu trebuia de la inceput sa il ia pe levy

bombon
bombon  •  21 Iulie 2011, 23:32

Citez: "OFICIAL. Steaua nu mai exista. Modelele de "succes", Poli AEK Fulgerul Timisoara si U Mititelu Craiova sunt replici ale Stelei 'Oaaia Crestina' Becali. Numai relatiile si presiunile bisnitzarului de branza imputzita a mai tinut Steaua in viata cateva zile. Decizia TAS e iminenta, cacarezzelor!" Va rog sa confirmati.

icesoldier
icesoldier  •  21 Iulie 2011, 16:42
Postat de filozoful pe 21 Iulie 2011, 15:08

..NU UITATI CA "STEAUA" VOASTRA NU ESTE CEA DIN BETHLEEM,ESTE CEA PURTATA DE SOLDATII ARMATEI ROSII SOVIETICE,ARMATA DE OKUPATIE DIN ESTUL EUROPEI,DATORITA CAREIA AU LUAT FINTA MULTE "STELUTE" PE UNDE AU FOS EI ..DIXIT!

Mare filosof esti!Din GHIULesti, fara numar, ai venit sa ne inveti tu istorie! Mai bine vedeti-va voi de cofetarul vostru si nu ne mai bagati pe noi inseama!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează