FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR - EPISODUL 25

Un nou episod în Dosarul Transferurilor! Următoarul termen e pe 22 decembrie

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Audierea lui Gică Popescu a durat 45 de minute. Întreaga audiere a persoanelor implicate s-a întins pe durata a 5 ore şi jumătate. Următorul termen este pe 22 decembrie.

UPDATE // Avocaţii apărării au invocat două excepţii de neconstituţionalitate, însă judecătoarea le-a respins şi a preferat să înceapă audierile, chiar dacă nu mai puţin de patru învinuiţi au absentat

UPDATE
// Audierea lui MM Stoica a durat aproximativ o oră şi 30 de minute, cea a lui Ioan Becali în jur de o oră şi 40 de minute, iar cu Victor Becali judecătoarea de caz a terminat în numai 10 minute

UPDATE // Procesul trebuia să înceapă la ora 12:30, dar s-a intrat în şedinţă abia la 13:50.

UPDATE // Victor Becali a fost cel de-al treilea învinuit chemat  astăzi în faţa instanţei.

Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali şi Gică Popescu au venit în această dimineaţă la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiaţi de către instanţă în Dosarul Transferurilor.

Primul care a vorbit în faţa judecătorilor a fost fostul manager general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica. A urmat, apoi, Ioan Becali. Urmează să fie audiaţi Victor Becali şi Gică Popescu.

Patronul Rapidului, George Copos, finanţatorul celor de la Bistriţa, Jean Pădureanu, şi preşedintele executiv al celor de la Dinamo, Cristi Borcea, nu s-au prezentat la audieri.

Inculpaţi în Dosarul Transferurilor:
Ioan Becali
Victor Becali
George Copos
Cristi Borcea
Jean Pădureanu
Mihai Stoica
Gică Popescu
Gheorghe Neţoiu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
renegatul_
renegatul_  •  18 Noiembrie 2010, 21:32

stati cuminti ca nu li se vor intampla nimic, numai asa sa se faca valuri, putini aburi, si n-o sa se mai auda nimic,...si vor trai linistiti pana la adanci batraneti. Oricare dintre romani care n-au "spate" si-i mananca chielea sa faca vreo frauda fiscala... in mai putin de-o luna sunt infundati, asta-i egalitatea in fata legii... Mandru ca sunt roman!!!

imperator
imperator  •  18 Noiembrie 2010, 18:56
Postat de scorpionul1923 pe 18 Noiembrie 2010, 18:35

Habar nu ai tu cati vor sa investeasca la Rapid si nu o fac din cauza cofetarului. Continua sa visezi o lume paralela :))

ai dreptate,poate ar veni neamtu ala inapoi.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  18 Noiembrie 2010, 18:35
Postat de steaua111 pe 18 Noiembrie 2010, 17:28

daca se duce copos la puscarie o sa stati iar 10 ani in B

Habar nu ai tu cati vor sa investeasca la Rapid si nu o fac din cauza cofetarului. Continua sa visezi o lume paralela :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează