FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

MM Stoica și Viorel Moldovan prefațează primul baraj pentru Conference: „Favorită clară! A câștigat un jucător exponențial”

Mihai Stoica și Viorel Moldovan la Orange Sport
Mihai Stoica și Viorel Moldovan la Orange Sport

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 09:49 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 10:02

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, și fostul internațional Viorel Moldovan (50) au prefațat primul baraj pentru Conference League, FCU Craiova - FC Voluntari, duel care va avea loc pe 28 sau 29 mai, data exactă urmând a fi anunțată de LPF.

FCU Craiova a câștigat play-out-ul în acest sezon de SuperLigă, FC Voluntari l-a încheiat pe 3, dar beneficiază de faptul că echipa care o desparte de olteni, Petrolul Ploiești, nu are licența pentru cupele europene.

Așadar, FCU Craiova și FC Voluntari vor disputa primul baraj pentru Conference League, pe terenul oltenilor, pe data de 28 sau 29 mai.

Dacă fostul atacant Viorel Moldovan se așteaptă la un duel echilibrat, Mihai Stoica o vede pe FCU „favorită clară”, enumerând câțiva fotbaliști care ar putea face diferența.

Veste bună pentru FCSB » L-au convins pe Gigi Becali: „Toți 3 au semnat pe câte 5 ani”
FCSB
Veste bună pentru FCSB » L-au convins pe Gigi Becali: „Toți 3 au semnat pe câte 5 ani”

MM Stoica și Viorel Moldovan prefațează barajul FCU Craiova - FC Voluntari

„Sunt cam de același nivel. Voluntari și Craiova tot timpul au avut meciuri interesante, care pe care. Cred că este un baraj echilibrat”, a opinat Moldovan la Orange Sport.

Mihai Stoica a fost de altă părere:

Craiova a câștigat în ultima vreme un jucător exponențial, pe Vlad Achim. Fără el, s-a exprimat mult mai dificil. Acum, cu Vlad Achim, cu Bahassa, care în ultima vreme parcă nu mai e cel de acum câteva etape, și cu Bauza, care este în formă, cred că este favorită clară.

Craiova ajunge mai ușor la poartă decât Voluntari, dar Voluntariul este o echipă care se închide bine și primește destul de greu gol. Acum nu știu ce obiectiv va avea la baraj (n.r. - ironic)”.

În play-out, FCU Craiova și FC Voluntari au remizat în Bănie, 3-3. În sezonul regulat, FC Voluntari a câștigat în tur, 1-0, iar oltenii s-au revanșat în retur, 2-1. Cele două echipe s-au înfruntat și în Cupa României, cu alb-albaștrii învingători, 1-0.

Tot din Liga 1:

Se dezintegrează după retrogradare? Anunț sumbru: „24 de jucători rămân fără contract”

Dan Petrescu enumeră motivele prăbușirii CFR-ului: „Cei de la Roma se plângeau că au jucat 55 de meciuri. Noi am avut 60!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
eumarius70
eumarius70  •  20 Mai 2023, 11:24

Voluntari imi pare echipa mai buna, mai intr-o forma sportiva superioara oltenilor,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează