FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoichiţă: "Ei sînt disperaţi, noi nu!" ;)

Articol de , - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Stoichiţă spune că derby-ul nu e decisiv pentru Steaua în privinţa luptei la titlu, dar că Rapid îşi va juca ultima şansă pentru a prinde Europa League

- Domnule Stoichiţă, cum aşteaptă Steaua meciul cu Rapid?
- Cu încredere. Vom avea un meci dificil pentru că vom întîlni o echipă care cred eu că îşi va juca ultima şansă pentru a prinde un loc de Europa League. Pentru ei nu mai există altceva. În schimb, noi avem un alt obiectiv, sîntem în grafic pentru a-l atinge şi sper să fim la fel şi după această etapă.

- Nu e un meci decisiv şi pentru Steaua?
- Nu. Decisiv e cînd matematic depinzi de acel joc pentru a cîştiga titlul, dar la noi nu e cazul. Noi avem şi şansa pierderii acestui joc coroborat cu rezultate negative ale celorlalte contracandidate. Trebuie să fii realist şi eu sînt. Că mergem în Giuleşti cu un singur scop, să învingem, este altceva. Băieţii mei sînt foarte montaţi.

- Chiar dacă nu şi-au primit banii?
- S-a făcut din asta o problemă de viaţă şi de moarte. Ei au înţeles situaţia, se va rezolva probabil în zilele care urmează. N-am luat banii, e drept, dar tot îi vom lua cînd îi vom lua şi cu asta, basta! Uite că vom juca şi fără bani acest derby. Pentru alţii or fi mai importanţi banii, dar uite că pentru mine şi pentru jucătorii Stelei e mai important meciul cu Rapid decît banii restanţi!

"Dacă nu cîştigăm şi CFR bate la Timişoara, situaţia noastră se va îngreuna. Dacă noi vom cîştiga şi ei nu, atunci bătălia va fi teribilă pînă în ultima etapă"
Mihai Stoichiţă

"N-am nici un fel de emoţii înaintea acestui derby cu Rapid. De altfel, o singură dată în viaţă am fost emoţionat, atunci cînd am fost făcut pioner" :D
Mihai Stoichiţă

10.000 este salariul anual al lui Stoichiţă în Ghencea

61,1% din totalul punctelor puse în joc a cîştigat Stoichi'ş în Liga I

Stoichiţă contra Rapidului
1 victorie
3 remize
4 înfrîngeri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
capone88
capone88  •  18 Aprilie 2010, 15:48

danuntz1...meretzi dupa buretzi mah baiatule...ca mingea va incurca

capone88
capone88  •  18 Aprilie 2010, 15:47

danutz1...meretzi dupa buretzi mah baiatule...ca minge va incurca

capone88
capone88  •  18 Aprilie 2010, 15:46
Postat de danutz1 pe 18 Aprilie 2010, 12:39

EI disperati voi TERMINATI

Bistrita-Dinamo 3-2...iti spune ceva?shhh...latra mai incet ca ne doare'n pwla de voi

Vezi toate comentariile (25)
Comentează