FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Mihai Stoichiţă îl anunţă pe Becali: "EU fac echipa!" ;)

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Antrenorul şi patronul au, fiecare, cîte o formulă favorită pentru meciul cu Urziceni, însă Stoichiţă spune că doar el va decide primul "11"

Reacţiile pe care le-a avut Gigi Becali după egalul cu CFR deschid o nouă dispută între el şi antrenor: care dintre ei va face echipa pentru derby-ul următor, cu Unirea Urziceni? Stoichiţă a ales formula care a remizat în Ardeal, patronul are cîteva modificări pe care şi le doreşte pentru meciul cu ialomiţenii.
Gigi Becali îi atacă dur pe jucătorii stelişti  (video)

Gigi ar face două victime
Becali i-ar vrea pe Golanski şi pe Gora Tall titulari contra Unirii. Petre Marin şi Tudose ar sări din schema proprietarului clubului. În cazul polonezului e o problemă: el a lipsit la Cluj din cauza unor probleme la genunchiul drept şi nu ştie încă dacă poate evolua duminica viitoare. Abia astăzi se va stabili dacă Pawel e apt sau nu, după o discuţie cu medicul Paligora.

Stoichiţă nu acceptă imixtiuni
Antrenorul nu acceptă însă sub nici o formă intervenţia patronului. "Eu discut, îl ascult, e normal să-mi spună părerea şi concluziile lui, însă eu şi doar eu sînt cel care la final fac şi decid echipa de start. Aşa se va întîmpla şi la Urziceni şi la toate meciurile cît voi fi eu antrenor", a fost replica dură a lui "Lippi", care îi vede în primul "11" tot pe Petre Marin şi pe Tudose.

3 absenţi cerţi are Steaua pentru meciul de la Urziceni: Pleşan, Baciu, ambii suspendaţi, şi Emeghara, accidentat

"Probabil că o să intre Tall cu Unirea, fiindcă Tudose e de «divizia C»! Senegalezul îmi place, am dat mîna cu el şi mi s-a părut puternic"
Gigi Becali, patron Steaua

Stoichiţă atacă dur arbitrajul
Antrenorul Stelei l-a pus ieri la zid pe asistentul Mircea Orbuleţ, care a indicat eronat ofsaid în minutul 51 al meciului cu CFR, cînd Kapetanos a scăpat singur cu Nuno Claro. "Orbuleţ ăsta a avut orbul găinilor. Cum să-l mai respect eu? Dacă nu se pricepe, să nu se mai bage să decidă meciuri pentru titlu. Dacă luam gol în final, poate m-ar fi dat Gigi afară, dar el merege bine-mersi mai departe, şi-a încasat baremul liniştit. E revoltător", a spus Stoichiţă.

600 la Urziceni
Steaua poate avea la Urziceni o susţinere-record la meciurile din deplasare din acest sezon. Roş-albaştrii au rezervate 600 de bilete pentru partida de duminica viitoare, dintr-un total de 7.000 de locuri ale stadionului Tineretului. La Cluj, numărul fanilor din Ghencea a fost pe jumătate. Doar 300 de ultraşi stelişti au mers în Ardeal.

Dayro, de neoprit în Columbia
Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, a marcat iarăşi pentru noua lui echipă, Once Caldas. El a stabilit scorul final în victoria, 3-1, cu Millonarios, din etapa a 6-a a campionatului din Columbia. Aceasta a fost cel de-al doilea succes al lui Once Caldas, care se află pe locul 10, cu doar 7 puncte, la 9 în spatele liderului Real Cartagena.

Ultimele noutăţi:
- Steaua s-a antrenat la Cluj ieri dimineaţă, pe arena Clujana. A fost vorba despre o refacere după efort. Echipa a plecat după-amiază spre Bucureşti, cu avionul.
- Derby-ul CFR-Steaua, de pe DigiSport, a înregistrat 4,7 puncte de rating, sub meciul Rapid-Urziceni, de pe Antena 1, care a făcut un rating de 6,8. Recursul etapei, de la GSP TV, a strîns o audienţă de 0,4.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  02 Martie 2010, 14:01

"Probabil că o să intre Tall cu Unirea, fiindcă Tudose e de «divizia C»! Senegalezul îmi place, am dat mîna cu el şi mi s-a părut puternic" Hahahaha e tare,omu si-a dat seama ca e fundas bun dupa cum a dat mana cu el......fara cuvinte

 •  02 Martie 2010, 13:51

Cum o fi Becali, dar are dreptate. Petre Marin are o varsta destul de inaintata, ar trebui gasite solutii pentru inlocuirea lui, si cum poti sa gasesti solutii daca joci in continuare cu el??? Cat despre Tudose ce sa zic... o fi el tanar, dar nu prea are valoare. Sa intre Tall asta...sau ce? Iar am luat jucatori ca sa avem ce tine pe banca??:)) Aaaaa am uitat e "in urma cu pregatirea fizica" sau "inca nu s-a acomodat cu Romania"...Vechile scuze!!!Sa puna echipamentul pe el si

 •  02 Martie 2010, 13:11

ma destept mai e becali asta auzi sia dat seama ca Tall e bun dupa cum a dat mana cu el doamne daca ar avea Romania macar 5 din astia ce bine o sa o ducem

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close