FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Mihai Stoichiţă le trimite ameninţări celor de la CFR: "Indiferent de situaţie, mergem la Cluj să batem!"

Stoichiţa a reuşit să menţină Steaua în lupta pentru titlu
Stoichiţa a reuşit să menţină Steaua în lupta pentru titlu

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 10:17

Antrenorul Stelei spune că echipa pe care o pregăteşte va juca la aceeaşi intensitate duminică, împotriva grupării din Gruia, meci care poate decide noua campioană.

Stoichiţă a bătut "cuba" cu spectatorii din primul rînd de la tribuna I după fiecare gol al elevilor săi. La final s-a îmbrăţişat cu cei de pe bancă, după care a aşteptat relaxat, la mijlocul terenului, turul de onoare făcut de jucătorii săi. I-a luat în braţe, pe fiecare în parte, apoi a făcut primele declaraţii despre derby-ul cîştigat în faţa marii rivale.

- Domnule Stoichiţă, felicitări şi...
- Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Bourceanu, pentru cele două centrări de gol. Şi lui Iliev la fel, pentru că a reuşit "dubla".

- Sînteţi fericit?
- E o victorie mare, importantă, mai ales că e în faţa lui Dinamo, însă simt în continuare o amărăciune, care vine de la meciul pierdut acasă cu FC Vaslui. Nu pot să mi-l scot din minte şi nici nu pot să mi-l iert. Asta este, în viaţă nu toate lucrurile sînt roz.

- Ce vă bucură cel mai mult după acest joc?
- Că, pe lîngă victorie, am făcut şi spectacol. Am jucat fotbal adevărat, exact aşa cum îşi doreau cei peste 50.000 de spectatori care au venit la stadion. Simt o satisfacţie imensă că i-am făcut să plece mulţumiţi acasă.

- De cînd aţi revenit aţi anunţat că o să jucaţi ofensiv...
- Normal. Eu cînd am intrat pe poarta acestui club, nea Ion Alecsandrescu mi-a zis aşa: «Băi băiatule, uită de Dinamo, unde ai fost, şi realizează că aici trebuie să faci spectacol pentru suporterii care vin pe Ghencea!».

- Speraţi la titlu?
- Încă e departe. De şanse nu prea avem cum să vorbim, pentru că stăm la mîna prea multor echipe şi depindem de prea multe lucruri care nu ne sînt la îndemînă.

- Şi atunci, cum veţi aborda meciul de la CFR?
- Aaaa, din punctul ăsta de vedere, CFR să ştie că vom merge duminică la Cluj să jucăm la fel cum am făcut-o azi cu Dinamo. Cu aceeaşi determinare şi ardoare.

- Viitorul dumneavoastră va însemna tot Steaua şi după meciul de la CFR?
- Nu ştiu acest lucru. Pînă duminică seara, sînt antrenorul Stelei. De luni îmi expiră contractul şi nu eu sînt cel care decide în privinţa lui. Oricum, a fost din nou o mare onoare pentru mine să lucrez la acest mare club şi le mulţumesc din inimă oamenilor de aici care mi-au oferit această oportunitate.

"Cei de la TAS nu pot schimba decizia din România pentru că nu cred eu că TAS-ul ştie din Elveţia ce s-a petrecut pe tunel la Cluj" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

14 ani trecuseră de la precedenta victorie obţinută de Mihai Stoichiţă în faţa lui Dinamo, 5-0, tot într-un Steaua - Dinamo, disputat în 1998, la finalul acelui campionat roş-albaştrii cîştigînd titlul

23 de puncte a cîştigat Steaua cu Mihai Stoichiţă pe bancă dintr-un maxim posibil de 30 de puncte

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
idiot1986forever
idiot1986forever  •  18 Mai 2012, 16:21

Vazand ce BLAT ordinar era aseara, m-am dus la culcare la pauza! Si n-am gresit deloc. Slughitza, ce sa zica si el, saracu. Trebuie sa manaca si gura lui o paine cu branza de la berbec.

idiot1986forever
idiot1986forever  •  18 Mai 2012, 16:18

Slughitza, il aduci si pe Tudor? Cu Bornescu e mai greu, ca merge la Vaslui cu hUliganii.

neko00
neko00  •  18 Mai 2012, 12:15
Postat de lucianfocus pe 18 Mai 2012, 11:02

lasa Lippi -toare ca la ce blat a-ti facut voi aseara cu dinamo..o sa tot luati campionatul..prin 2234

blat? Stiam eu ca fanii Barcelonei sunt copii fara creier, insa nici chiar asa....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează