FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Misterul lui Florentin Matei și Adrian Stoian a fost deslușit » Mihai Teja explică: „Mi-a părut rău!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 17:55

Mihai Teja, fost antrenor la FCSB, a explicat de ce nu au primit mai multe șanse Florentin Matei și Adrian Stoian. Tehnicianul recunoaște că primul nu a putut fi folosit în sistemul pe care el l-a folosit, iar al doilea nu a avut suficientă încredere și timp pentru a demonstra.

„La Stoian a fost o problemă, pentru că noi, în sistemul pe care îl voiam să-l jucăm, nu-l puteam folosi. Voiam să schimbăm sistemul, dar nu s-a putut. Nu l-am putut folosi în 4-2-3-1.

El se simțea foarte bine în 4-3-3, în banda stângă. Iar noi la 4-2-3-1 îi aveam pe Tănase și Coman. Mi-a părut rău de el. E un jucător bun, un caracter bun. Experiența lui spune tot. Are un bun simț ieșit din comun.

Matei la fel. E un jucător tehnic, care poate face diferența. El a avut mai multe șanse. Nu e ușor ca după 2-3 evoluții să-ți dai seama de jucătorul respectiv. Majoritatea jucătorilor de la FCSB merită mai multă încredere. La Steaua e diferit, abia te așteaptă alții să-ți ia locul”, a zis Mihai Teja la Sport Total FM. 

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Luțu la FCSB?! Becali trebuie să mai aștepte doar două luni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103218647204174
Robokup Doru  •  30 Mai 2019, 09:54

Teja a avut un singur discurs de la cap pana la sfârșit cu asta continua si acum nu este o noutate Motivul pentru care nu a jucat Stoian si Matei se afla in afirmațiile D-lui Becali . " Trebuie sa joace Man, Tanase, Coman ....." jucători pe care vrea sa-i vândă pe bani frumoși Afirmațiile jignitoare vizavi de prestațiile celor 2 jucători (Stoian si Matei ) sunt gratuite aducând un prejudiciu de imagine celor 2

Vezi toate comentariile (1)
Comentează