FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Mihăiescu s-a întors în Ştefan cel Mare ca antrenor

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 21:18

Dinamo s-a întărit la nivelul băncii tehnice cu Iulian Mihăiescu, 52 de ani, revenit în "haită", cooptat de Flavius Stoican în staff, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor de astăzi.

Mihăiescu, fostul fundaş dreapta al marii echipe a roş-albilor la finele anilor '80, va avea, în acte, funcţia de antrenor principal, întrucît are licenţa Pro. Flavius va obţine la vară licenţa, fiind la cursuri în această perioadă. Mihăiescu a mai lucrat în Ştefan cel Mare, fie cu Ioan Andone, fie cu Mircea Rednic, foşti colegi de generaţie ai săi.

"Eu îl luam pe Dănuţ Lupu după antrenamente ca să învăţ cum să mă apăr. Mă făcea o dată, de 10 ori, dar tot îi prindeam şmecheriile. Aşa ar putea face şi tinerii de acum, ca să înveţe de la un coleg"
Iulian Mihăiescu, în Gazeta Sporturilor, în februarie 2011

"Pentru cei care nu suportă criticile la antrenamente şi meciuri, îl citez pe nea Mircea Lucescu: «Cînd nu te mai cert, e de rău, să-ţi fie frică!»"
Iulian Mihăiescu, în Gazeta Sporturilor, în februarie 2011

 

 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
candyman70
candyman70  •  14 Martie 2015, 09:46

PERFECT DEACORD CU TZUSTI REL..NU MAI MERGETI LA MECIURI..ORI PLEACA ORI ADUCE UN ANTRENOR ADEVARAT..UN LAS SI MINCINOS NEA COYComentariul tău...

candyman70
candyman70  •  14 Martie 2015, 09:45

PERFECT DEACORD CU TZUSTI REL....NU MAI MERGETI LA MECIURI...NEAGOI..UN LAS ,MINCINOS...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  14 Martie 2015, 01:33

POATE SA L ADUCA NEA GUITTA SI PE PAPA.NU NE MAI INTERESEAZA...TOT CE A FACUT IN ULTIMII 2 ANI N A FOST DECAT O BATAIE DE JOC SI O DISPERARE DE A SCOATE SI EL UN BANUT..A VANDUT TOT IMEDIAT CUM A RASARIT UNU.NE A BAGAT IN INSOLVENTA FARA SA DEA MACAR O DECLARATIE.A SCHIMBAT ANTRENORII CU PERSONALITATE LA ORDINUL LUI LACHITA..N A FACUT NIMIC DIN TOT CE A PROMIS...E UN SAMSAR RUPT IN KOOOR CARE A CREZUT CA FACE AVERE PE SPATELE LUI DINAMO..SCOATE NE DIN INSOLVENTA POKY SI FA TI VALIZA VPM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează