FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Mihăiţă Pleşan loveşte din nou: "Puteam să joc şi la Barcelona! Pe Leo Messi sau Cristiano Ronaldo n-aş da mai mult de 10 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 februarie 2015 12:44

Mihaiţă Pleşan, fostul fotbalist al celor de la Universitatea Craiova, Dinamo, Steaua, Poli Timişoara şi CS U Craiova, critică sumele cheltuite în fotbalul internaţional.

"Nu ştiu dacă aveam cum să ajung la Barcelona, dar simt că puteam să joc acolo. Cînd eram la Universitatea Craiova, Arsenal a făcut o ofertă pentru mine. Am aflat că au oferit trei milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer, dar au fost refuzaţi. Cei de la Craiova au cerut 10 milioane de euro pe mine.

În prezent preţurile jucătorilor au explodat, au luat-o razna. Nu poţi să dai 100 de milioane de euro pe un jucător, nimeni nu valorează atît. Cu tot respectul, dar pe Ronaldo sau pe Messi aş da maximum 10 milioane de euro, iar pe un jucător bun, dar normal, 100.000 de euro. E părerea mea. Nu se poate să nu existe un echilibru financiar şi să se arunce sume uriaşe pentru nişte fotbalişti", a spus jucătorul de 31 de ani, într-un interviu pentru săptămînalul Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Februarie 2015, 10:01
Postat de daweroirl pe 14 Februarie 2015, 00:20

pai cand zici prazar ,asta zice totul ... cap mare ,minte putina ,cioc mare ,spume cat cuprinde ,-olteanul perfect !

1. Gigi Becali e tot "prăzar" ? Şeful vostru de galerie, tot în pârnaie, tot prăzar ? Dar Lung, Iovan, Bumbescu, Ungureanu, Rădoi, Piţurcă, Gică Popescu, Luţu, Adrian şi Sabin Ilie, Prepeliţă etc au fost prăzari buni în teren ? 2. Pe Pleşan nu-l înghit pt. caracter şi lipsa de minte, ne face de râs. Dar, în prostia lui, are parţial dreptate dar nu ştie s-o spună : sumele plătite pe jucători sunt sfidătoare, probabil se spală bani...3. M-aş mira să fi oferit Arsenal 10 mil. E pe el, poate aşa l-a minţit Mitichelu, ca să nu-i dea salariul...Idem cu Fl. Costea. 4. Pleşan nu a fost un jucător de vârf dar avea tupeu în joc. La 5-1 cu nemţii, i-a făcut Ganea culoar. Marius Sava a fost fo

daweroirl
daweroirl  •  14 Februarie 2015, 00:20

pai cand zici prazar ,asta zice totul ... cap mare ,minte putina ,cioc mare ,spume cat cuprinde ,-olteanul perfect !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Februarie 2015, 23:34
Postat de hofer pe 13 Februarie 2015, 21:13

Este foarte modest Plesan

nu-i asa ?..))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează