FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Mihăiţă Pleşan nu crede că suporterii sînt vinovaţi pentru sezonul slab al Stelei: "Nu daţi vina pe fani!"

Mihaita Plesan, Plesan, Steaua
Mihaita Plesan, Plesan, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Mihăiţă Pleşan crede că nu e corect ca insuccesele din acest sezon să fie aruncate pe suporteri.

- Mihăiţă, cu sprijinul fanilor v-aţi fi descurcat mai bine sezonul acesta?
- Aşa a fost atmosfera în tribune încă de la începutul turului, n-avem ce face. Noi, jucătorii, sîntem însă cei care au jucat, noi sîntem cei care au pierdut titlul. Nu suporterii intră în teren. Sper ca vara viitoare noi să ne bucurăm, nu cei de la Cluj. Anul acesta au meritat să iasă campioni.

- Vă deranjează că încă nu ştiţi cine va sta pe banca Stelei din toamnă?
- E treaba conducerii. Eu cred că domnul Stoichiţă va rămîne alături de noi, a făcut treabă bună. E un antrenor care îi face pe jucători să înţeleagă ce vrea de la ei. Cred că va continua în Ghencea.

- Arman Karamian a fost jignit pe toată durata partidei.
- El are un conflict mai vechi cu suporterii, dar joacă, înscrie pentru echipă. Nu cred că merită un astfel de tratament din partea galeriei.

"Nu mai rezist fără Liga Campionilor!"
Gigi Becali promite reconstrucţia echipei în vară pentru a juca din nou în Champions League din sezonul 2011-2012: "De la anu' Steaua va fi o echipă foarte, foarte puternică! Voi face investiţii serioase în transferuri, deja nu mai suport să nu joc în Liga Campionilor". Finanţatorul a reconfirmat că "sînt vreo 9 jucători care vor pleca pentru că Steaua are altă strategie". În schimb, Becali i-a lăudat pe Stancu şi pe Tănase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  17 Mai 2010, 11:07

plesane tata... te anunt ca esti VARZA..cand e mingea la tine , inchid ochii ...

 •  17 Mai 2010, 10:59

una peste alta Plesan a fost cel care a contestat nconducerea si vad ca este si de partea fanilor. Celor care cred ca jiji este bun si peluza sud,aiss ,restul care il contestam pe cioban sa moara cu tot cu becali . FREE STEAUA

makke
makke  •  17 Mai 2010, 10:49
Postat de pe 17 Mai 2010, 02:18

Plesan:"Asa a fost atmosfera inca de la inceputul turului"...ai uitat ca se incuraja echipa pe vremea lui Cristiano Bergodi. Dupa ce a fost dat afara lazialul s-a stricat toata atmosfera. Oare cine-i de vina?...acelasi raspuns: gigi beeecali!

asa se intamplea cand te baga lumea in seama prea mult...i te sui in cap...tot ceea ce se intampla rau la club esti din cauza voastra si din cauza fustrarii voastre ... voi va numiti suporti, suporteri ai cui ? ca nu-mi dau seama,,,faceti mai mult rau echipei, sa va intre bine in cap ca gigi nu o sa plece de la steaua chit ca va dati voi si cu capul de scarile peluzei....FUSTRAREA VOASTRA MAI MARE DECAT IUBIREA PENTRU CLUB, sa va fie rusine

Vezi toate comentariile (7)
Comentează