FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mijloc destrămat » Dinamo îi pierde pe Mărgăritescu şi Munteanu

Cătălin Munteanu ar putea lăsa Dinamo pentru China
Cătălin Munteanu ar putea lăsa Dinamo pentru China

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 22:15

Mărgăritescu pleacă azi la Mioveni, iar Munteanu ar putea decola spre China.


Dinamo riscă să rămînă fără doi dintre mijlocaşii săi centrali. Andrei Mărgăritescu va veni la antrenamentul din această dimineaţă al "cîinilor", apoi va avea o discuţie cu şefii şi îşi va rezilia contractul, urmînd să semneze cu CS Mioveni.
Cătălin Munteanu e dorit în China, de Tianjin Teda, clubul care tocmai l-a transferat pe Marius Bilaşco, de la Steaua. "Cîinii" nu vor să se despartă oricum de mijlocaşul de 32 de ani, care e om de bază în echipa gîndită de Ciobotariu: "Nu va pleca gratis, ci doar dacă vom primi o ofertă avantajoasă, în jurul a 500.000 de euro".

Plăteşte pentru "Maneaua Stelei"
Aflat pe lista lui Lokomotiv Moscova şi a lui Wolfsburg, Gabriel Torje, 21 de ani, este vizat şi de către Lyon pentru un transfer, însă francezii i-au găsit o bilă neagră mijlocaşului. Site-ul www.le10sport.com a titrat "Olympique vrea un scandalagiu" şi a postat filmuleţul cu mai mulţi dinamovişti la ziua lui Torje cîntînd maneaua "Steaua e numai una". Francezii afirmă că antrenorul Remi Garde îl doreşte neapărat pe internaţional, pe care Dinamo solicită 4 milioane de euro.

Luchin la reduceri
Srdjan Luchin, 25 de ani, este varianta de schimb dacă nu se va materializa în aceste zile transferul definitiv al lui Valerică Găman. Fundaşul bănăţean i-ar costa pe roş-albi 200.000 de euro în primă fază, urmînd ca alţi 400.000 de euro să-i plătească pînă la finele sezonului.

Dănănae propus
Ovidiu Dănănae, 25 de ani, a fost refuzat de Rapid, apoi a fost recomandat şi la Dinamo. Roş-albii afirmă că au semnale cum că se va rezolva bine pentru ei cazul lui Fane Bărboianu, fostul coleg al lui Dănănae de la U Craiova, aşa că nu se grăbesc să ofere o replică vizavi de acesta din urmă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iulie 2011, 17:44

Suporteri habarnisti... Echipa formata exclusiv din tineri care sa aiba si rezultate, nu exista. Munteanu este esential la mijlocul terenului. Dar, pentru asta trebuie sa te pricepi la fotbal. Nu l-as lasa sa plece. El, Danciulescu, Niculae trebuie sa dea echipei echilibru, experienta, incredere, langa ei urmand a creste tinerii entuziasti, dar care trebuie struniti si temperati, din cand in cand. Ciobotariu e tanar, are mare nevoie si de jucatori experimentati pe teren.

ultras_forever
ultras_forever  •  15 Iulie 2011, 03:36

acum e titular clar bakaj ca nu mai e margaritescu cu pile..si daca pleaca si munteanu va fi si bakaj..daca facem rost de barboianu sa nu stam in scarlatache petarda.. si avem nevoie doar de un fundas central in loc de grigore care e varza si l strica si pe moti...de cand a aparut acest rudimentar grigore de atunci joaca rau moti..cu barboianu si un fundas am trage la titlu lejer

aldo_m
aldo_m  •  13 Iulie 2011, 14:00

daca tot am avut cea mai slaba defensiva AR TREBUI SA SCAPAM DE MOTI SI GRIGORE SAU SA-I IMPRUMUTAM PUTIN ,ca e rusine sa-i pastram

Vezi toate comentariile (14)
Comentează