FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BUZĂU 1-2

Mincă, după victoria cu Oţelul: "Fericire mai mare nu poate exista"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2009 00:00

Gloria Buzău a obţinut prima victorie din acest campionat, iar jucătorii şi antrenorii spun că se aşteptau la acest rezultat.

Am ratat de puţin un rezultat bun cu CFR etapa trecută, astăzi l-am obţinut. Am crezut că putem bate şi iată că a venit această victorie, aveam mare nevoie ca ea să vină foarte repede pentru moralul acestei echipe noi. Mă bucur şi mai mult pentru acest succes, a fost ziua de naştere a lui Axinte, ratase acel penalti, bine că a marcat apoi şi am câştigat”, a declarat antrenorul secund Ioan Balauru.

Portarul Mihai Mincă , unul dintre cei mai buni jucători ai Gloriei, a spus că acum trebuie să bată şi acasă, pentru sporterii care i-au incurajat în deplasări chiar şi când aveau numai trei puncte.

Fericire mai mare nu poate exista, mai ales că aşteptăm această primă victorie de atâta amar de vreme. Acum ar fi timpul să batem şi acasă, pentru aceşti suporteri care nu ne-au părăsit şi au fost lângă noi şi astăzi”, a spus Mincă..

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2009, 22:16

sunt unul dintre cei 50 d efani veniti d ela Buzau la meci si felicit echipa pentru daruire...acesti tineri se vor afirma cu sigurantza daca se tin de treaba Iar etapa viitoare sa venim in Crang 20000 de oameni,sa se rupa in doua stadionul cu caini cu tot..FORZA GLORIA!

 •  14 Martie 2009, 22:11

bv minca bv buzau bv toata echipa duminika o sa fie stadionu plin si nu vrem sa ne dezamagiti forza gloria si felicitari baeti

 •  14 Martie 2009, 20:20

Gurile rele spun ca celor de la Otelul li-sau date prime de victorie!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează