FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

Mîndria Ardealului? » Rapidul s-a distrat în Gruia cu CFR, cîştigînd cu un umilitor 5-0!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 23:32

CFR Cluj a ratat astăzi oportunitatea de a închide campionatul, făcînd un meci dezastruos în faţa Rapidului, încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 5-0.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Ardelenii n-au reuşit să profite de paşii greşiţi făcuţi de Dinamo şi FC Vaslui. Mai mult, elevii lui Jorge Costa au fost umiliţi de Rapid. Herea a deschis scorul în minutul 19, din pasa excelentă a lui Bozovici. Rezultatul s-a menţinut pînă în minutul 71, deşi giuleştenii au avut un gol valabil şi un penalty neacordat.

Fiesta s-a declanşat în ultimle 20 de minute, cînd oaspeţii s-au dezlănţuit. Beto a devenit spectator în faţa execuţiilor lui Grigorie, Rui Duarte, Alexa şi Deac. Un 0-5 jenant pentru liderul Ligii 1, care se menţine pe primul loc, la cinci puncte de Dinamo.

Zilele lui Jorge Costa pe banca CFR-ului par a fi numărate.

Echipele de start
CFR Cluj: Beto - Maftei, Nuno Diogo, Piccolo, Panin - G. Mureşan - Sougou, Peralta, Hora, Ronny - Kapetanos
Antrenor: Jorge Costa
Rezerve: Stăncioiu, Vranjes, De Zerbi, Lionn, Godemeche, Rui Pedro, L. Ganea

Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Teixeira - Deac, Herea, Surdu
Antrenor: Răzvan Lucescu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, Burcă, Grigorie, Sburlea, Pavlovici, Sotelo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1210)
sapcarosie
sapcarosie  •  09 Aprilie 2012, 09:28

Inainte de etapa asta am afirmat ca Millwall Cesana Vallecano sau una apropiata de astea ca valoare le da scor la echipele cu pretentii la titlu din liga 1 CFR sau Dinamo, si unii cfr-isti sau dinamovisti sau frustrat. Nu a fost nevoie de niciuna din ele , deajuns a fost Petrolul si Rapid sa-mi confirme spusele.Fotbalul romanesc se explica simplu 0 investitii = 0 fotbal .

donbalon
donbalon  •  08 Aprilie 2012, 18:39

Se putea sa nu apara latraul de serviciu a lui paszkany, recte @albusibiu? Soldat mereu la datorie, fie zi fie noapte, cel care la telefonul stapanului se trezeste si la 4 dimineata si posteaza la ordin, nu din convingere ci din datorie! Daca castiga CeFuRa Cluj da limbi stapanului si posteaza contra Vasluiului la comanda. Daca pierde, punga cu slanina (muresan) ii da ordin s-o dea cotita si abata atentia in alta parte! Cu ajutorul acestor gen de taraturi, Ceausescu a fost proslavit si a stat la putere 22 de ani!

londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  08 Aprilie 2012, 15:35

Nume precedent(e) Kolozsvari Vasutas Sport Club Kolozsvari AC Ferar KSME Lokomotiva Cluj Muncitoresc Cluj Clujeana Cluj Steaua-CFR Cluj-Napoca Asta e mandria libidinosilor ahtiati dupa aripioare crocante marcas kv-WC

Vezi toate comentariile (1210)
Comentează