FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Minune la Rapid! Valerii Moraru a plătit toate restanţele şi anunţă noi transferuri: "Completăm lotul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 20:53

Acţionarul majoritar Rapidului, Valerii Moraru, a dezvăluit că a plătit toate salariile angajaţilor, fiind cu toate cheltuielile la zi.  

"Cu salariile sîntem la zi. Toate restanţele din urmă sînt plătite, mai puţin către Alexandru Coman. Cu el avem un acord, dar mîine vrem să mai negociem şi apoi să îi dăm şi lui banii.

Banii pentru el sînt în cont oricum, nu e nici o problemă. Toate salariile sînt plătite la zi, inclusiv restanţele de prin 2012, dacă nu greşesc", a spus Moraru.

Oficialul giuleştenilor a dezvăluit că lotul va fi completat în zilele următoare.

"Sîntem optimişti şi avem dorinţa de a ne salva de la retrogradare. După aceste transferuri şi aşteptările sînt pe măsură, fiindcă investiţia a fost majoră. Mai sîntem în negocieri cu doi jucători, aşteptăm răspunsuri de la ei", a menţionat Valerii Moraru.

Citeşte în Gazeta de azi: Legiunea granata » Acum două săptămîni, Pustai pleca în cantonament cu doar 9 jucători, acum are unul dintre cele mai titrate loturi din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (137)
spectatorul
spectatorul  •  31 Ianuarie 2015, 08:58
Postat de legendavisinie pe 31 Ianuarie 2015, 05:28

Nu va fi usor sa evitam retrogradarea, asta e clar. Cei care visau ca dam faliment, ca ne desfiintam etc, au ajuns sa nu mai stie exact nici macar cum se numeste echipa lor, care intre timp si-a mutat si sediul in comuna Mogosoaia, jud. Ilfov :))))

Omule, tu esti fenomenal, si la 5:30 dimineata pe un articol cu Rapid tot despre Steaua vorbesti. :))

alone.against.all
alone.against.all  •  31 Ianuarie 2015, 07:01

gazetari de 2 bani ,ieri spuneati ca cu totul altceva...stiti doar sa dezimformati lumea....ce dracu presa sunteti voi ca numai minciuni scrieti

plischi
plischi  •  31 Ianuarie 2015, 06:50

am urmarit de sus pana jos pentru a vedea daca exista la voi un jurnalist care stie ca a inceput returul la nemti cu cel mai tare joc al partii a doua, cel dintre wolfsburg si Bayern, in care gazdele i-au declasat pe bavarezi cu patru la unu!! vai de noi, care suntem preocupati de grigoras, cel mai tare din oras si-alte traznai citite de mama-mare.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează