FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, VINERI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Minus trei titulari » Costel Gâlcă nu va putea miza pe trei jucători importanţi în meciul cu Astra

Articol de , - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 01:53

Gâlcă nu va putea miza pe trei jucători importanţi împotriva Astrei: accidentaţii Gardoş şi Popa şi suspendatul Sînmărtean. Giurgiuvenii vor strînge şi ei cu greu 18 jucători.

Primul trofeu al anului se va decide vineri, pe Arena Naţională. Steaua şi Astra, adică echipa campioană şi, respectiv, deţinătoarea Cupei României, vor disputa Supercupa României. Steliştii sînt însetaţi de revanşă, după ce în urmă cu aproape două luni au pierdut Cupa la penalty-uri, giurgiuvenii reuşind astfel să le strice petrecerea de final de an.

Gâlcă nu va putea linia cel mai bun "11". Trei dintre oamenii de bază sînt indisponibili. Gardoş are o leziune musculară care îl face incert chiar şi pentru "dubla" cu norvegienii de la Stromsgodset, iar Adi Popa s-a ales cu umărul sărit în cantonamentul din Anglia. Celor doi li se adaugă şi Lucian Sînmărtean, care n-are drept de joc după ce a fost eliminat în finala Cupei României.

Nici Astra nu stă mai bine
Probleme de lot au şi giurgiuvenii, însă nu cauzate de accidentări, ci de strategia clubului din această vară. După ce i-au pierdut pe Papp, Yazalde şi Iorga, fotbalişti ale căror împrumuturi au expirat, oficialii de la Giurgiu n-au reuşit să întărească echipa în pauza competiţională. La capitolul veniri se numără doar Fatai, reîntors după ce a fost împrumutat la Bruges, şi Cristi Oros.

Astra l-a mai şi exclus din lot pe Măţel, pentru că fundaşul dreapta nu doreşte să-şi prelungească angajamentul, iar Yoda nu s-a prezentat la pregătire, refuzînd să se întoarcă din vacanţă.

Şi Reghe se teme
Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a făcut o analiză a echipei înaintea meciului de Supercupă: "Gardoş este foarte important pentru Steaua, mai ales că nu s-a adus la echipă un fundaş dreapta. În aceste condiţii, în care Varela juca foarte bine pe dreapta, nu ştiu cum se vor descurca, mai ales că acum vor fi două posturi descoperite. Nu cred că este foarte important meciul cu Astra, deşi este un trofeu pe care noi l-am cîştigat anul trecut, dar în condiţiile actuale mai important este pentru Steaua să ajungă în Ligă. Pentru ceea ce îşi doreşte echipa în sezonul viitor, era nevoie ca anumite lucruri să fie schimbate".

Trofeu din Italia
Începînd cu ediţia din acest an, FRF a comandat un trofeu special pentru cîştigătoarea Supercupei României. Noul trofeu este realizat în Italia, măsoară aproape 70 de centimetri în înălţime şi cîntăreşte 6 kilograme (foto 2). Cupa este realizată din alamă şi placată cu argint, iar în interiorul acesteia se află o minge de fotbal suflată cu aur.

Cum ar putea arăta cele două echipe
Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, N. Stanciu - Chipciu, G. Iancu, Tănase - Keşeru

Astra: S. Lung jr. - Oros, Ben Youssef, Găman, J. Morais - Laban, Yahaya - De Amorim, Budescu, Al. Ioniţă II - Fatai

Steaua e favorită la pariuri
Steaua: 1.91
Egal: 3.40
Astra: 4.00

"Avem puţini jucători, am reuşit să facem un singur transfer, pe Oros. Mai negociem şi cu alţii. Pentru noi, meciul din Supercupă e unul cuprins în perioada de pregătire. La fel cum va fi şi cel din optimile Cupei Ligii" ( Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

"Supercupa e primul trofeu pe care ni-l dorim şi vom da totul pentru a-l cîştiga. O să arătăm mai multă atitudine în jocul echipei, nu aşa cum s-a întîmplat în partidele de pregătire" ( Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dlq1
dlq1  •  09 Iulie 2014, 23:54
Postat de haideusicfr pe 09 Iulie 2014, 22:35

Sanmartean i-a rupt piciorul lui Deac .Piedica pe la spate.Fault intentionat.De atunci ,Deac n-a mai fost ..Deac. Deac ,Ronnie ,Vass sin inca unul un jucator de culoare (nu-mi mai aduc aminte numele) au fost toti accidentati intentionat numai si numai ca CFR sa *cada*.

Cati a rupt DOAR Cadu singur 5 fotbalisti pe care i-a pus pe tusa cel putin 1/2 an si pe inca multi alti pe cate 3-4 etape . Unde ziceai ca sunt rupatorii? Pe cei rupti de muresan and company nu ii mai punem la socoteala ca ar fi tragic CFR CLUJ echipa superpolitizata caci altfel Arpy ar trebyui sa stea langa Jiji, iar cu televizuinele ca alea nu sunt posturi TV ci garsoniere gen otv....

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Iulie 2014, 22:35

Sanmartean i-a rupt piciorul lui Deac .Piedica pe la spate.Fault intentionat.De atunci ,Deac n-a mai fost ..Deac. Deac ,Ronnie ,Vass sin inca unul un jucator de culoare (nu-mi mai aduc aminte numele) au fost toti accidentati intentionat numai si numai ca CFR sa *cada*.

bobinatul
bobinatul  •  09 Iulie 2014, 11:06

Campioana si vicecampioana abia isi aduna fiecare un lot de 15 jucatori acceptabili. Trist...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează