FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - RAPID 0-0

VIDEO Niculae a luat foc când reporterul GSP i-a arătat faza controversată din meciul cu Mioveni: „De asta nu am câștigat azi!”

Articol de , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 22:23 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 22:53

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a acuzat arbitrajul lui Horațiu Feșnic la meciul cu Mioveni, scor 0-0.

Niculae este de părere că Rapid a pierdut din cauza deciziei de a se repeta penalty-ul executat de Marko Dugandzic. Croatul a marcat, dar un coleg și mai mulți jucători de la Mioveni au intrat în careu înainte de lovirea balonului.

Reporterul GSP Vlad Nedelea, prezent la meci, i-a arătat lui Daniel Niculae pe telefon, în timpul interviului de la finalul meciului, imaginea în care jucătorii au intrat în careu. „Nico” a reacționat dur la adresa lui lui Feșnic.

VIDEO. Daniel Niculae, revoltat după ce Feșnic a repetat penalty-ul lui Dugandzic: „Nu înțeleg decizia!”

„Dacă ar fi să luăm toate penalty-urile, nu s-ar marca din niciunul. Nu putem să fim mai catolici decât Papa. A mai fost un penalty la Ioniță, clar ca lumina zilei. Am pierdut două puncte, meritam victoria. A fost o primă repriză mai echilibrată, a doua ne-a aparținut. Trebuie să ne concentrăm pe meciul următor. 

Dacă am fi reușit să câștigăm azi am fi trecut mai ușor peste înfrângerea din etapa trecută. Trebuie să rămânem modești. Avem nevoie de o victorie împotriva Chindiei. Așteptăm fanii să vină să ne susțină. Avem nevoie de ei. 

Nu contează numele arbitrului, Rapid nu dorește să caute alibiuri. Sunt și ei oameni și vor fi și ei apăsați. Azi a fost o lovitură de la 11 metri la Ioniță. Azi nu am câștigat pentru că s-a dorit repetarea penalty-ului la Marko Dugandzic”, a spus Daniel Niculae la zona mixtă.

Niculae a luat foc când reporterul GSP i-a arătat faza controversată din meciul cu Mioveni: „De asta nu am câștigat azi!”
Momentul primului penalty executat de Dugandzic

Citește și: 

Gest obscen în finalul incendiar din Chindia - U Cluj: „Așa fac italienii”

Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamente de teama lui Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
observer
observer  •  19 Februarie 2023, 08:46
Postat de vady pe 18 Februarie 2023, 09:09

Nu conteaza care jucatori erau mai multi inteligentule, conta sa nu fie niciunul de la rapid.

Aha, deci arbitrul a pedepsit rapidistul, dintre cei 5. Regulamentar da, e corect. Dar la câte penalty-uri nu intra niciun jucător in careu???? Verificăm dacă e 1 singur penalty in care nu s-a intrat in careu? Cu siguranța dacă Marco rata primul penalty, nu dădea repetare.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Februarie 2023, 16:11

Mioveni a pierdut doua puncte din cauza lui Sfesnic v...

muzica
muzica  •  18 Februarie 2023, 13:53
Postat de bufnila pe 17 Februarie 2023, 23:50

ok, deci la Rapid va rugam sa nu mai aplicati regulamentul. Sa intre cati vor in careu, nu mai deranjati baietii din ***

Pai cam asa ne-am obisnuit : la CFR se mai ia titlul cu vasali lor din PSD (Voluntari) plus FRF(arbitrii),iar acum deocamdata este randul Rapiduletului sa se OBISNUIASCA CU AJUTOARELE CFR ULUI !!! Numai ca exista si baietii din Berceni care joaca cel mai bun fotbal actual de la noi !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează