FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / TRANSFER ÎN IMPAS

Miranda face nazuri

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Osvaldo Miranda n-a mai ajuns ieri în România, transferul său la Dinamo intrînd în impas

Transferul atacantului Osvaldo Miranda nu mai pare deloc sigur! Chiar dacă şefii dinamovişti ştiau că argentinianul de 23 de ani trebuia să ajungă ieri în România, agenţii jucătorului le-au transmis că acesta nu va mai sosi. De ce?

Pentru că salariul promis de roş-albi, 200.000 de euro pe sezon, nu este chiar pe placul lui Miranda, care şi-ar dori o sumă mai consistentă. De altfel, vîrful de 1,90 metri le-a cerut impresarilor săi timp de gîndire cîteva zile pentru a se decide asupra viitorului său. Acesta şi-ar dori să vină în Europa, întrucît ar fi o şansă mult mai mare de afirmare pentru el, însă aşteaptă şi alte oferte mai tentante.

Şi Gimnasia de Jujui, clubul de care aparţine Miranda, şi-ar dori mai mult de 1,5 milioane de euro, atît cît este dispusă Dinamo să ofere. În cazul în care argentinianul nu va ajunge în Ştefan cel Mare, acţionarii au de gînd să caute un alt atacant de careu, care să fie imbatabil la jocul aerian.

16 goluri a marcat Miranda în 3 ani şi jumătate în prima ligă argentiniană

Vot pentru atacanţi
Cristi Borcea a declarat ieri că Dinamo nu este presată să găsească un înlocuitor din străinătate pentru a suplini plecarea lui Claudiu Niculescu. "Zicu, Bratu, Dănciulescu, Liviu Ganea sînt vîrfuri care pot speria orice apărare din România şi din Europa. Avem încredere în ei că vor da multe goluri pentru Dinamo. În acest moment, nu mai pleacă şi nu mai vine nimeni", a zis Borcea.

Fabrice Fernandes la Le Havre
Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Fabrice Fernandes, care şi-a reziliat contractul cu alb-roşii la începutul sezonului, şi-a găsit în sfîrşit angajament. Fotbalistul de 28 de ani s-a înţeles pentru următoarele 6 luni cu liderul din a doua ligă franceză, Le Havre. "I-am dat deja lui Fabrice, este jucătorul lui Le Havre, cu noi şi-a încheiat conturile", a spus Constantin Dănilescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  03 Februarie 2008, 00:37

ai fost tare danootz:))...sa-i spuna shi lui cineva ca rednic nu mai e antrenor la dinamo=))

 •  02 Februarie 2008, 15:29

S-a dus vorba pana-n Am de Sud despre panaramele de dinamo , nici un jucator de bun simt si de calitate nu va accepta sa-si distruga cariera jucand pt potai ... Moss , F. Fernandes , Gvozdenovic , M. Fernandez , Ze Kalanga stiu ce-au patit si de-acum numai handicapatii si petardele vor accepta sa vina

 •  02 Februarie 2008, 13:36

dinamo e super ghinionista, e urmarita in aceasta campanie de transferari de 'nazisti'.Pentru cei mai tineri 'nazist'=care face nazuri cerand bani,care nu accepta ca semnatura pe contract sa fie scanata la scanner-ul super performant a lui borcica!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează