FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Lucescu ar vrea la Steaua! :O

Mircea Lucescu, Lucescu
Mircea Lucescu, Lucescu

Articol de , - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Mircea Lucescu şochează, spunînd că ar accepta să lucreze ca antrenor în Ghencea. Antrenorul lui Şahtior, rival istoric al roş-albaştrilor, zice că ar fi dispus s-o antreneze pe Steaua

"Pentru mine nu ar exista nici un impediment în a prelua Steaua la un moment dat! Şi în Turcia am pregătit-o pe Galatasaray şi după aceea pe Beşiktaş, şi am cîştigat campionatul cu ambele. Sînt sigur că aş fi bine primit de suporterii roş-albaştrilor!", a zis Mircea Lucescu la Telesport.

Lucescu a fost jucător şi după aceea antrenor la Dinamo, înainte de Revoluţie. Şi-a cîştigat un loc important în istoria "cîinilor", cu un palmares impresionant: ca jucător, a cucerit campionatul de 7 ori şi o dată Cupa, iar ca antrenor, are un titlu şi o Cupă în Ştefan cel Mare. În 1999, Il Luce a ieşit campion şi cu o altă rivală a Stelei, Rapidul.

Disponibilitatea arătată de Lucescu pentru a-i pregăti pe stelişti surprinde nu doar prin tradiţia sa ca adversar al "militarilor" în Liga I. Tehnicianul lui Şahtior a atacat dur Ghencea de-a lungul timpului. S-a plîns că "duşmanii" din Ghencea i-au furat mai multe campionate, că beneficiau de sprijinul familiei Ceauşescu şi şi-a pus în cap mai toate fostele glorii steliste.

Războiul lui Lucescu cu Steaua:
- "Steaua mi-a furat patru titluri. Valentin Ceauşescu mă ruga să părăsesc România, ca să o slăbească pe Dinamo şi să rămînă o singură forţă în fotbal"
- "Steaua lui Valentin Ceauşescu a luat cu forţa jucători din Craiova Maxima. Dinamo n-a făcut aşa ceva!"
- "Am fost ofertat de Steaua înainte de '90, dar am refuzat propunerea lor. Cînd Valentin a început să se implice în Ghencea, discuta des cu mine despre echipă, eu fiind selecţioner"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  06 Aprilie 2010, 14:39

doar sa incerce:))

 •  06 Aprilie 2010, 12:50

Sa ma variez pe voi care-l vorbiti de rau pe Lucescu. Eu sunt stelist iar voi niste copii lesinatzi de foame pe criza asta in Romania! Orice antrenor mare isi doreste sa antreneze pe Steaua si stie ca este o rampa de lansare catre fotbalul mare. Numai un idiot nu si-ar dori ca Lucescu sa vina la Steaua. Daca vine Lucescu la Steaua, Becali nu are cum sa se poarte cu el ca si cu fostii antrenori ai Stelei, ca nu-i va permite Lucescu. Eu oricum nu sunt un maimutzoi din aia care-l injura pe Becali!

 •  06 Aprilie 2010, 12:01

atat de slabi mintal sunt unii suporteri (copiii banuiesc)de la steaua incat ar comenta daca ar veni Lucescu senior la ei ...hahahahha garantez pe orice ca de merge Lucescu la steaua , acela va fi singurul antrenor la care Becali nu va marai pt ca a demonstrat ce poate , asta in cazul in care are jucatori nu transferuri de ciubuc ca toate de pana acum ....dar pana in ziua aia cand Steaua va pupa asa antrenor ...HAI CFR!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează