FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor” » Ce mesaj le-a transmis jucătorilor + reacția lui Zeljko Kopic

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor”
Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor”

Articol de , - Publicat vineri, 16 februarie 2024 12:51 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 15:06

Mircea Lucescu, 78 de ani, i-a vizitat din nou la Săftica pe dinamoviști, întreținându-se amical cu antrenorul croat Zeljko Kopic, 46 de ani, și jucători. Până să ajungă să-i sprijine, logistic, poate financiar, pe „câini”, legenda dinamovistă le dă energie fotbaliștilor în tentativa salvării de la retrogradării.

A doua oară într-o săptămână în cantonamentul „câinilor" și suflarea dinamovistă începe să fie mai optimistă atât în privința salvării de la retrogradare, cât și a (re)venirii lui Mircea Lucescu în alb și roșu!

Edgar Ie nu a mai ajuns joi noaptea în România! » Ce se întâmplă cu marele transfer anunțat de Andrei Nicolescu la Dinamo
DINAMO
Edgar Ie nu a mai ajuns joi noaptea în România! » Ce se întâmplă cu marele transfer anunțat de Andrei Nicolescu la Dinamo

Mircea Lucescu i-a vizitat din nou pe jucătorii lui Dinamo

Cu două zile înaintea etapei cu Oțelul Galați (duminică, 20:00), așa cum s-a întâmplat și înaintea rundei de la Constanța cu Farul (2-0), Mircea Lucescu, 78 de ani, le-a făcut o vizită-surpriză lui Zeljko Kopic și jucătorilor săi, în cantonamentul de la Săftica. Un moment savurat de dinamoviști, iar oficialii clubului au imortalizat „evenimentul", prezentându-l pe toate canalele de socializare ale grupării.

Zeljko Kopic este impresionat și el, la rândul său, de atitudinea lui Il Luce, care a vizitat cantonamentul formației pentru a doua oară într-o săptămână. La fel ca ceilalți dinamoviști, tehnicianul croat este de părere că gestul legendei „câinilor roșii” se va observa, din nou, în atitudinea echipei. 

„Este impresionant să vezi că domnul Lucescu se simte bine în compania noastră, la Dinamo, dânsul este o parte importantă din istoria acestui club mare, parte din familia noastră și este oricând bine-venit să fie aici cu noi”, a reacționat Zeljko Kopic pentru GSP.ro.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor” » Ce mesaj le-a transmis jucătorilor + reacția lui Zeljko Kopic
Lucescu la Săftica Foto: Facebook Dinamo

Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev la Dinamo București, ține aproape de cei dragi

Il Luce a dat mâna cu fiecare dintre jucători, a fost foarte vesel atunci când a dat cu ochii de antrenorul croat și le-a urat jucătorilor „Good luck", „Mult succes", în limba engleză, pentru a se face înțeles și de străinii echipei. Le-a ținut și un scurt speech băieților.

Reputatul tehnician este liber de contract, momentan, dar ține aproape de formațiile apropiate sufletului său. În afară de vizita la Săftica, a mai fost plecat timp de trei zile, în Antalya, acolo unde a stat în cantonamentul celor de la Dinamo Kiev, fiind chemat să-și dea cu părerea despre câțiva fotbaliști ai ucrainenilor.

Sosirea lui Lucescu a fost de bun augur zilele trecute, după ce legendarul antrenor a interacționat cu formația roș-albă, „câinii" au învins, scor 2-0, pe terenul campioanei en titre. Acum, gestul lui Il Luce se repetă, iar momentul a fost apreciat de echipă și de suporteri.

Totuși, în acest moment, Dinamo este ocupanta ultimului loc în L1, cu 19 puncte, după 25 de runde.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de Dinamo! O nouă vizită în cantonamentul „câinilor” » Ce mesaj le-a transmis jucătorilor + reacția lui Zeljko Kopic
Lucescu la Dinamo, în cantonamentul echipei. Foto: Facebook Dinamo

Mircea Lucescu: „Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească”

„Nu se pune problema să investesc la Dinamo! Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească. Nu ai în ce [investi]! Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă.

Zona lui Dinamo e foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit, fiind central. Lumea de acolo (n.r. de la Dinamo din Liga 1) trebuie să încerce să salveze echipa. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut despre salvare.

E nevoie de o participare totală a conducerii, a suporterilor, ca să treacă peste momentele acestea. O să vedem ce va fi”, a declarat săptămânile trecute Mircea Lucescu, la „Fotbal Club” de la DigiSport.

Citește și alte știri:

Antrenorul de la CS Dinamo acuzat de viol și-a recunoscut fapta » Mai multe persoane erau prezente la bazin în acel moment

EXCLUSIV Zeljko Kopic i-a schițat portretul lui Astrit Selmani: „Este acest profil” » În atenția adversarei României din grupa Ligii Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mirstelistu
mirstelistu  •  17 Februarie 2024, 19:59
Postat de Valentin1963 pe 16 Februarie 2024, 16:32

Marș *** la cioban, du-te și mulgei oile că este sezonul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirstelistu
mirstelistu  •  17 Februarie 2024, 19:58
Postat de sevilla_19.86 pe 16 Februarie 2024, 15:32

Din milă poti tu sa ne faci ceva?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  16 Februarie 2024, 22:48
Postat de emil1986 pe 16 Februarie 2024, 18:49

Şeful cooperativei, când simte mirosul banilor ...

Măi ***, cum te mai suporți?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează