FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Tot mai aproape » Primele imagini cu Mircea Lucescu la antrenamentul lui Dinamo

Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/ foto Facebook @Dinamo Bucuresti +5   FOTO
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/ foto Facebook @Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 22:11 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 22:51

Mircea Lucescu (78 de ani) a asistat la antrenamentul lui Dinamo de joi, 8 februarie.

Il Luce, liber de contract, a fost la Săftica pentru a se întâlni cu cei de la Dinamo. A luat parte la antrenament, a vorbit cu jucătorii și cu Zeljko Kopic, iar clubul bucureștean a postat imaginile cu Mircea Lucescu pe rețelele de socializare. „Mircea Lucescu alături de Dinamo!”, au transmis „câinii”.

Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
+1 FOTO

Alături de Mircea Lucescu, la antrenament, a fost și Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei bucureștene, dar și Eugen Voicu, acționarul Red&White.

Recent, Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Ion Țiriac, iar cei doi au vorbit și despre Dinamo. Antrenorul exclude o asociere în acest moment cu echipa pentru care a scris istorie, dar a lăsat de înțeles că s-ar implica atunci când Dinamo va avea un stadion propriu.

Atacant cu meciuri în națională pentru Dinamo! » „Câinii” merg pe modelul lui Dan Șucu
DINAMO
Atacant cu meciuri în națională pentru Dinamo! » „Câinii” merg pe modelul lui Dan Șucu

Mircea Lucescu: „Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească”

„Nu se pune problema să investesc la Dinamo! Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească. Nu ai în ce [investi]! Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă. 

Zona lui Dinamo e foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit, fiind central. Lumea de acolo (n.r. de la Dinamo din Liga 1) trebuie să încerce să salveze echipa. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut despre salvare. 

E nevoie de o participare totală a conducerii, a suporterilor, ca să treacă peste momentele acestea. O să vedem ce va fi”, a declarat Mircea Lucescu, la „Fotbal Club” de la DigiSport.

Ion Țiriac: „M-aș băga în fotbal doar cu nenea Mircea Lucescu”

Miliardarul român Ion Țiriac a declarat recent că ar investi la Dinamo, dar cu o condiție: alături de el să vină și Mircea Lucescu.

„Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba. 

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, a declarat Țiriac.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Mircea Lucescu i-a explicat lui Ion Țiriac situația „câinilor”! „Alături de el, aș investi la Dinamo”

Citește și:

Pe cine a ajutat VAR-ul cel mai mult și pe cine a „sabotat” » 29 de penalty-uri dictate după intervenția arbitrajului video
VAR
Pe cine a ajutat VAR-ul cel mai mult și pe cine a „sabotat” » 29 de penalty-uri dictate după intervenția arbitrajului video
Jucătorul la care Ovidiu Burcă nu ar fi renunțat: „Cred că se putea adapta la nivelul Ligii 1 dacă mai aveau răbdare cu el”
DINAMO
Jucătorul la care Ovidiu Burcă nu ar fi renunțat: „Cred că se putea adapta la nivelul Ligii 1 dacă mai aveau răbdare cu el”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (20)
paolo13
paolo13  •  10 Februarie 2024, 07:17
Postat de io.s_ge pe 09 Februarie 2024, 11:27

Vedea-ne-ai ..la!

Vorbește frumos, nesimtitule!

therealreddog33
therealreddog33  •  09 Februarie 2024, 14:31
Postat de dandana pe 09 Februarie 2024, 08:07

Lucescu dacă întra la Dinamo în maxim 2 ani moare de inimă. În România jocurile sunt făcute de la începutul campionatului, se știe cine câștigă campionatul, care da bani lui Iorgulescu sau ăluia la FRF. Eu cred ca Lucescu ar trebui sa stea acasă să ne mai bucurăm de el în viață. Iar Țiriac ar trebui sa investească fără a vrea ceva, mâine moare și ce face cu bani ăștia? Sa fim serioși! Nu investește asta niciodată la Dinamo sau în alt sport vreodată. Mai bine își mai ia o mașină de colecție și un avion sa spună avioanele săracilor. Nu va îmbătați cu apa rece, doar un adevărat Dinamovist ar investi, iar adevărați sunt faliți. Dacă Țiriac era Dinamovist investeau de mulți ani, acuma Dinamo se bătea la campionat, nu la retrogradare. Concluzia este ca asta nu investește, și Lucescu ar trebui sa stea acasă la nepoți și familie. Nu știe cât o mai duce, de ce sa îți grăbești moartea la Dinamo. Ai o vârstă, și știm cu toți ce se întâmplă în România, cei care beneficiază de greșelile repetate ale arbitrilor câștiga campionatul. Iar Dinamo nu a prea beneficiat, ba mai mult s-a greșit teribil de mult în defavoarea ei. Sunteți sortiți pieirii și renașterii. Sa renasteti fsrq datori sau alte nebuni, ce se întâmplă azi la Dinamo este o nebunie. Iar Lucescu nu este soluția, și nici Țiriac nu va investi acuma. Putea de mulți ani sa facă asta, dar au lăsat-o sa moară de mult ce iubesc Dinamo

Țiriac a investit în tenis, în hochei, a adus turnee de tenis în România, a făcut multe altele pentru sport, chiar și pentru clubul Dinamo. Sportul nu înseamnă doar fotbal, nu trebuie marginalizat doar pentru că nu investește în fotbal. A și spus-o franc de fiecare dată, că el nu bagă bani în ceva la care nu se pricepe. Ca om de afaceri, nici tu nu ai face-o. Cât despre Lucescu, merită respectul oricărui microbist, e de departe cel mai mare antrenor român din toate timpurile. Și tobă de fotbal și la aproape 80 de ani. A fost doar o vizită de curtoazie, nimic mai mult.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  09 Februarie 2024, 12:48
Postat de zecs93 pe 09 Februarie 2024, 01:44

Ar fi fantastic să se adeverească chestia cu Lucescu și Țiriac la Dinamo, în sfârșit am intra în UCL an de an

pro'stanacul ala de randoom ce zice ??? :))))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează