FOTBAL  »  Superliga  »  FC VALSUI

Mircea Rădulescu: "Lopez Caro vrea să continue, a zis că are programul făcut deja" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a comentat la Fanatik Show, pe Digisport, situaţia dificilă în care se află FC Vaslui, unde patronul Adrian Porumboiu face efoturi pentru a-l demite pe spaniolul Lopez Caro fără a-i plăti clauza de reziliere în favoare de un milion de euro.

"Am vorbit cu domnul Porumboiu, dar şi cu Laurenţiu Roşu, secundul lui Lopez Caro. Spaniolul vrea să antreneze, să meargă mai departe, mi-a transmis că şi-a făcut programul şi că intenţionează să rămînă. Cea mai urîtă situaţie o are Porumboiu, care a crezut prea mult în Lopez Caro.

Are jucători buni, bagă o mulţime de bani şi se vede compromis. Poate şi el a făcut o greşeală cu clauza de un milion de euro, pentru preţurile din România e prea mult", a spus Mircea Rădulescu la Fanatik Show, pe Digisport.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
suiac
suiac  •  01 Septembrie 2010, 19:36

Si ce a mai zis Lopez Caro,d-le Radulescu? Nu a zis cumva ca in Romania sunt cel putin 10-15 antrenori care sunt mai buni decat el dar care nu au angajamente...si de care lui ii pare nespus de rau? Raspunde-ti-ne va rugam mult...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează