FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME PENTRU REGHECAMPF

Mircea Rădulescu: "Reghecampf nu are licenţă PRO, abia în 2011 o poate obţine"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat în această dimineaţă pentru gsp.ro că Laurenţiu Reghecampf nu deţine licenţă PRO, motiv pentru care nu va putea sta pe banca nici unei echipe din Liga I, decît ca secund, întrucît "mai are puţin şi obţine Licenţa A".

"Reghecampf nu are licenţă PRO, aşa că nu are calitatea de a fi antrenor principal la Liga I. Mai are puţin şi obţine licenţa A, ceea ce îi conferă dreptul de a fi antrenor secund. În schimb, poate fi antrenor principal la liga a doua"
, a spus Rădulescu pentru gsp.ro.

Întrebat cînd se va organiza următorul concurs pentru licenţa PRO, Rădulescu a afirmat: "Abia în 2011. Laurenţiu trebuie să aibă răbdare, altfel riscă să fie în conflict cu regulamentele".

Site-ul gsp.ro a informat astăzi că Laurenţiu Reghecampf a fost ofertat de către preşedintele Consiliului Director al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, pentru a prelua echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
siremil
siremil  •  31 Mai 2010, 12:58

peste tot in lume e asa.. ce dreq va trebe ? comentati si voi sa nu taceti ..

 •  31 Mai 2010, 11:13

Licenta pro ,d-le ,iti da forta sa castigi campionatul si chiar, in vis, LC,hehehe,te c.ci de ras d-le ,cica licenta pro,hehehe.

 •  31 Mai 2010, 11:00

De unde e moda asta cu licienta PRO,CU TOT NEAMUL DE LICIENTE SI PARA-LICIENTE? A cui minte luminata,din fotbal-ul nostru,i-a fatat mintea aia bolnava,asa ceva?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează