FOTBAL  »  Superliga  »  BAYERN - CFR 3-2

Mircea Rădulescu: "Sorin Cîrţu procedează ca un mare antrenor, lotul e problema la CFR" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, este de părere că problema la CFR Cluj nu este lipsa unui antrenor de valoare ci atitudinea unora dintre jucătorii din lotul campioanei.

"CFR Cluj a întîlnit o forţă a fotbalului german, pe Bayern, dar s-a descurcat onorabil. Campionii României nu mai sînt ce-au fost, în perioada în care au luat campionatul, Cupa, Supercupa, chiar şi pe vremea lui Andone, aveau un joc mult mai complet.

Echipa era mai sigură pe ea cînd punea piciorul pe minge şi avea posesie mai bună. În iarnă, trebuie să se umble la lotul de jucători pentru că aici e problema. Sorin Cîrţu a făcut ce trebuie să facă un antrenor mare", a comentat Rădulescu la SPT FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adialyssa
adialyssa  •  21 Octombrie 2010, 20:19

pe unde a antrenat acest parazit de radulescu ,ca nu-mi aduc aminte

grigorex
grigorex  •  21 Octombrie 2010, 11:05

Radulescu se contrazice intr-un mod penibil. In trecut, "echipa era mai sigură pe ea cînd punea piciorul pe minge şi avea posesie mai bună". logica ne spune ca, in prezent, echipa este mai nesigura pe ea cand (nu prea) pune piciorul pe minge si nu are o posesie mai buna. Si asta deoarece "Sorin Cîrţu a făcut ce trebuie să facă un antrenor mare"?!?

bobinatul
bobinatul  •  21 Octombrie 2010, 10:53

@roni: ai foarte mare dreptate...in plus, nici nu stiu cum a ajuns mascariciul asta de Radulescu directorul scolii de antrenori... cred ca mai bine il puneau pe Halagian, pana si ala era mai bun...ii mai tragea o palma lui Razvanel cand il baga pe Florescu, samd...ce respect crezi ca impune mascariciul asta unor antrenori ca Dan Petrescu, Hagi, Moldovan samd...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează