FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-2

Mircea Rednic a găsit vinovații pentru înfrîngerea cu CFR: "Sînt supărat pe arbitru și pe Vojnovici!"

Rednic e la prima înfrîngere stagională, după 9 partide în L1 și una în Cupa Ligii // Foto: Alex Nicodim
Rednic e la prima înfrîngere stagională, după 9 partide în L1 și una în Cupa Ligii // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2015 00:00

Rednic consideră că "Radu Petrescu ne-a tocat" și s-a declarat nemulţumit de evoluţia căpitanului "cîinilor" de aseară. Promite însă că Dinamo va arăta bine etapa viitoare, la Botoşani.

- Domnule Rednic, de ce a pierdut Dinamo cu CFR?
- În primul rînd, cartonaşele galbene primite de noi au fost foarte uşor acordate! Pe noi ne-a tocat, am primit "galben" la orice contact, iar cei de la CFR au fost menajaţi din acest punct de vedere. După aceea şi eu am fost eliminat imediat, deşi nu am vociferat, nu am reproşat, nu am ţipat la arbitru. Tot ce am făcut a fost doar să-l întreb pe Radu Petrescu de ce nu a revenit asupra unui henţ la Goian şi răspunsul a fost să urc în tribune. Mă rog, nu acestea sînt motivele înfrîngerii de azi.

- Jocul echipei dumneavoastră cum vi s-a părut?
- Nu mi-a plăcut! Încă din primele momente am greșit foarte multe pase, în special în zona mediană, şi am arătat o agresivitate, dar nu una pozitivă, am fost agresivi cînd nu trebuia. E foarte grav dacă un jucător de doar 20 de ani ca Păun a provocat eliminări, penalty-uri şi cartonaşe galbene. E incredibil!

" Cerniauskas e cel mai bun, Alioşa slab"

- De golul lui Voiculeţ ce părere aveţi?
- O execuţie extraordinară, Cerniauskas nu are vină, a primit un gol de excepţie. "Cerni" este în acest moment într-o formă foarte bună, probabil e cel mai bun portar din Liga 1. Dacă e să fiu supărat, sînt pe Vojnovici. El trebuia să ne dea siguranţă la mijloc, azi nu a reuşit acest lucru. Nu a fost în meci şi a trebuit să îl schimb.

- Pentru următoarea etapă aveţi trei suspendaţi...
- Da, Feussi, Filip şi Matei nu vor juca sigur, dar nu este nici o problemă! Avem jucători care s-au pregătit foarte bine în această perioadă şi sînt gata să intre.

"E păcat că Dinamo este arbitrată în aşa fel, primim galbene pentru orice contact. E păcat pentru că sîntem o echipă frumoasă, care joacă fotbal"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Eu sînt singurul vinovat pentru această înfrîngere, jucătorii nu au nici o vină. Nu e nici un fel de problemă, am jucat bine în atîtea meciuri, se mai întîmplă şi accidente. Vom reveni la jocul bun în meciul de la Botoşani"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Rar mi-a fost dat să văd cum o formație gazdă are trei jucători, plus antrenorul trimis în tribună!"
Anghel Iordănescu, selecționer România

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2015, 21:03

In afara de fata aia a lui tampa, vojnovici nu sperie nici o pisica, l-o fi vazut rednic drept posibil capitan pentru ca are mocheta aia pe fata, *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2015, 20:59
Postat de john.peris pe 15 Septembrie 2015, 09:42

Eu sunt suparat un pic si pe Mircea Rednic, a inceput jocul cu doi atacanti in conditiile in care la momentul actual echipa nu are inca un joc inchegat, nu pune presiune pe adversar si in consecinta nu ajung multe baloane in careul advers. A fost sacrificat Gavrila , jucator cu nerv, jucator tehnic , indispensabil in opinia mea in linia de mijloc. Am pierdut clar pe mana noastra,Vojnovici aerian, Feussi imprudent, Filip naiv(primul galben pt. proteste inutile ). Povestea merge mai departe, Forza Dinamo !

A jucat asa pentru ca a crezut ca da randament si ca vom sterge pe jos cu CFR-ul mai ales ca era o sansa imensa sa revenim lideri, poate daca am fi jucat la sistemu clasic de 4-2-3-1 cu atacantii rotati o repriza unu, o repriza altu suta la suta invingeam *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Septembrie 2015, 20:57

Ai uitat sa spui Mircea tata ca ai gresit total sistemu, ti-ai sapat singur infrangerea cand ai trecut la 4-4-2, Dinamo nu e o echipa care sa fie pe sistemu asta de 4-4-2, trebuia sa ramai la cel clasic care ne-a obtinut victoriile, in sistemu 4-2-3-1, in plus l-ai bagat pe anton care deabia venise si nici nu e pregatit suta la suta fizic, l-ai trecut pe filip fundas stanga cand el pe postu ala e catastrofa nucleara, trebuia sa-l lasi mijlocas, vojnovici poate ar fi jucat altfel dar oricum nu garanteaza o solutie pentru viitor !!! Palic a incercat multe dar nu a obtinut nmk cu driblingurile lui pierdute, un meci in care a mai pus o piatra pe cantar si arbitru cu eliminarile alea 3 + antrenoru rednic si refuzand clar ca lumina farului de pe plaja 2 penaltyuri ale noastre !!! Asta e, trebuie sa ne refacem suta la suta pentru meciu cu botosani, un meci greu unde nu am castigat niciodata pe terenu ala in plus, si-au schimbat si antrenoru, surse sigure spun ca petre grigoras va fi noul antrenor al moldovenilor deci va trb sa avem grija maxima pentru ca echipele lui grigoras joaca fotbal nu turca in caruta !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează