FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Mircea Rednic anunță război cu Dinamo: „M-am simțit trădat”

Mircea Rednic/ foto Imago Images
Mircea Rednic/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 21:58 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 22:29

Dinamo și UTA se întâlnesc vineri, ora 20:00, în ultima etapă a sezonului regular din Superliga. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, nu și-a uitat fosta echipă. El a prefațat meciul în cadrul unei conferințe de presă.

Dinamo poate trece peste Voluntari în clasament, direct pe locurile de baraj, în timp ce UTA ar putea ajunge în play-off în cazul unei victorii. Totul ține de jocul rezultatelor, cinci partide fiind programate la aceeași oră.

„Vin doar să ia baremul!” » Cel mai vehement discurs la adresa arbitrajelor din Superligă: „Gafe impardonabile, e sfidător! Știți ce mă deranjează cel mai mult?”
CCA
„Vin doar să ia baremul!” » Cel mai vehement discurs la adresa arbitrajelor din Superligă: „Gafe impardonabile, e sfidător! Știți ce mă deranjează cel mai mult?”

Mircea Rednic: „M-am simțit trădat la Dinamo”

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. - la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat «căpușar»”, și-a exprimat Rednic regretul perioadei petrecute în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic: „Dinamo, în ultima perioadă, joacă”

Totuși, tehnicianul arădenilor a avut cuvinte de laudă pentru formația antrenată de Zeljko Kopic, care a obținut zece puncte în acest an, de la reluarea campionatului, după pauza intracompetițională.

„Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu a înscris la toate ocaziile pe care le-a avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. M-a deranjat cum s-a interpretat, la modul cum au jucat cu Burcă. Ne-au creat și nouă multe probleme (n.r. - la victoria din tur, 2-1 pentru UTA, meci jucat la Oradea). Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate”, a asigurat șeful corpului tehnic al „Bătrânei Doamne”.

Benga și Rodrigues, sub semnul întrebării

Rednic a vorbit și despre problemele de lot din cadrul echipei pe care o antrenează. „Nu riscăm cu Diogo (n.r. Rodrigues), nu riscăm cu Tudorie, dar nu sunt accidentări grave. La Andrei David și Stahl lucrurile merg spre bine. Benga nu s-a antrenat ieri, iar dacă nu face jumătate din antrenamentul următor nu ne vom baza pe el.

Am soluții, nici Trif nu a jucat rău (n.r. - fundaș stânga, în locul lui Rodrigues). Am ajuns aici cu multe sacrificii din partea tururor”, a declarat Mircea Rednic.

Contează și jocul rezultatelor

Pentru ca UTA să acceadă în play-off, în cazul unei victorii, Farul sau U Cluj trebuie să piardă la Botoșani, respectiv să nu câștige la Voluntari. Dacă numai una dintre cele două formații obține acest rezultat favorabil arădenilor, mai este necesar ca Sepsi Sf. Gheorghe să nu câștige la Ploiești. Covăsnenii au rezultate egale cu UTA, însă stau mai bine la capitolul golaveraj.

„Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului.

Acum avem șansa noastră, jucătorii sunt montați pentru acest meci. Este un meci pe care orice jucător dorește să îl joace”, a conchis Rednic despre meciul care înseamnă epilogul stagional al arădenilor în sezonul regular.

Suporterii lui Steaua vor ține cu UTA, nu cu mine. E bine că i-am agitat pe toți

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Dacă intrăm în play-off, le dau liber jucătorilor până vinerea viitoare, înainte de următorul meci

- Mircea Rednic

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Conferința de presă a lui Mircea Rednic

Citește și:

Anunț de ultimă oră privind biletele la Rapid - FCSB: „S-au vândut TOATE! Am făcut un compromis”
Rapid - FCSB
Anunț de ultimă oră privind biletele la Rapid - FCSB: „S-au vândut TOATE! Am făcut un compromis”
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
val70
val70  •  08 Martie 2024, 18:55

Nu vreau sa fiu sceptic, dar am mai vazut si auzit chestii de astea. "Razboaie" de genul asta au cam dat rezultate inverse, cand au fost anuntate inainte de meciurile respective, sau au facut parte din o asa numita "regie"... Sa taci si sa faci este mai sanatos! Apoi poti sa si vorbesti daca vrei...

dragosnyk
dragosnyk  •  07 Martie 2024, 12:38

U Cluj, Farul si Sepsi să nu-și facă punctele, iar UTA să câștige -- cam greu

aspida
aspida  •  07 Martie 2024, 09:52

Bine asa

Vezi toate comentariile (12)
Comentează