FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Rednic se întâlnește cu șefii lui Dinamo pentru a semna contractul

Mircea Rednic // foto: Imago
Mircea Rednic // foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 septembrie 2021 13:05 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 20:15

Mircea Rednic (59 de ani) va prelua banca tehnică de la Dinamo în pauza competițională din octombrie, provocată de meciurile echipelor naționale.

UPDATE 19:30: Rednic se întâlnește mâine cu șefii lui Dinamo!

Informații de ultimă oră despre situația lui Mircea Rednic. Tehnicianul se va întâlni miercuri, în jurul prânzului, cu oficialii lui Dinamo. Tot atunci, acesta va semna contractul cu roș-albii.

Dinamo trece printr-o perioadă neagră în campionat, unde are 7 înfrângeri consecutive, cu un golaveraj horror, 1-20! Antrenor interimar în această perioadă este Sorin Colceag, dar postul de „principal” va fi preluat în curând de Mircea Rednic, antrenorul care a adus ultimul titlu în vitrina clubului alb-roșu, în 2007.

Mircea Rednic o preia pe Dinamo în pauza competițională din octombrie

Toată suflarea alb-roșie așteaptă ca „Puriul” să preia frâiele cât mai curând, dar dinamoviștii mai au de așteptat. Din informațiile GSP.ro, Mircea Rednic vrea să preia echipa abia în pauza competițională din octombrie.

Până atunci, Dinamo mai are de jucat un meci, cu UTA, în campionat. Duelul cu arădenii este programat pe 2 octombrie, iar „Puriul” nu dorește să-și lege numele de un eventual nou eșec, care ar adânci groapa istorică în care se află Dinamo.

Sursele GSP.ro spun că Mircea Rednic va purta discuții cu șefii lui Dinamo în aceste zile, urmând totodată să semneze contractul.

„Mircea Rednic e capabil să o salveze pe Dinamo”

Luni, în ultimul meci al etapei 10 din Liga 1, Dinamo a fost umilită de CSU Craiova, scor 0-5. După meci, analistul TV Basrab Panduru a spus la Telekom Sport că îl vede pe Rednic capabil să resusciteze echipa.

„Cred că Rednic e capabil să o salveze şi cred că toţi dinamoviştii sunt bucuroşi dacă Rednic duce echipa în barajul ăla”, a spus Panduru, care a fost completat de legenda dinamovistă Cornel Dinu: „Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente”.

Ultimele două echipe pe care Mircea Rednic le-a antrenat sunt Viitorul (decembrie 2020 - aprilie 2021) și Poli Iași (ianuarie 2020 - august 2020). În ambele cazuri, rezultatele „Puriului” au fost slabe. Cumulat, Rednic a avut 8 victorii în 38 de meciuri!

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI, 21 septembrie » Poate fi Mircea Rednic salvarea lui Dinamo?

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cifre excelente pentru Lyes Houri, care devine noul Cicâldău » Cum poate CS Universitatea Craiova să-l păstreze definitiv

CFR Cluj, cel mai tare lider din ultimii 15 ani » Start fabulos de campionat pentru elevii lui Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Septembrie 2021, 16:30
Postat de doar..titi pe 29 Septembrie 2021, 01:33

sa dea Domnu'..... da nu cred ca strambu' stie sa antreneze tineriu.. or astia(tinerii) sunt Singura sperante pentru dinamo!!

Care tineri? Chiar nu se vede ca nu-s buni ?!?!? Cati antrenori trebuie ca sa ne dam seama de asta? "Marele" rici este de 5 sezoane in liga 1!!! De cate are nevoie? De 50 ca sa creasca? Este slab valoric. La fel si Moldoveanu. Daca inscrie 1 gol la 60 de meciuri inseamna ca si-a gresit meseria.

doar..titi
doar..titi  •  29 Septembrie 2021, 01:33
Postat de creeperno115 pe 28 Septembrie 2021, 22:45

Foarte bine! Sezonul asta evitam retrogradarea, sezonul viitor jucam in playoff, iar sezonul celalalt terminam in top 3

sa dea Domnu'..... da nu cred ca strambu' stie sa antreneze tineriu.. or astia(tinerii) sunt Singura sperante pentru dinamo!!

creeperno115
creeperno115  •  28 Septembrie 2021, 22:45

Foarte bine! Sezonul asta evitam retrogradarea, sezonul viitor jucam in playoff, iar sezonul celalalt terminam in top 3

Vezi toate comentariile (86)
Comentează