FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 4-1

Ce l-a nemulțumit pe Mircea Rednic în Giulești: „De Cascadorii râsului!”

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, crede că rezultatul a fost unul exagerat. +24   FOTO
Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, crede că rezultatul a fost unul exagerat.

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:08 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 23:53

Rapid a învins-o pe UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, crede că rezultatul a fost unul exagerat.

Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Rapid - UTA
Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA

Mircea Rednic, după Rapid - UTA

„E greu când din secunda 50 pornești de la 1-0. Apoi am avut ocazii prin Fabry, am marcat în prelungirile primei reprize. I-am dominat în repriza secundă, dar tot ei au marcat.

A fost ziua cadourilor făcute de noi, am făcut multe. Am avut 2-3 ocazii clare, n-am avut nici șanse. Păcat că e scorul ăsta. Dacă spui Rapid - UTA 4-1, mamă, ce i-au dominat, ce le-au făcut... nu e chiar așa.

Știu ce înseamnă să intri cu 2-1 la pauză, e scor foarte periculos. Băieții au intrat foarte bine în meci, puteam și câștiga dacă marcam un gol. Reacția publicului era cam negativă. Nu aveau soluții, i-am blocat foarte bine. Făceau multe greșeli.

Avem sâmbătă meci, nu avem timp să facem atâtea analize. Astăzi au fost greșeli mari, decisive. La 3 goluri au fost greșeli pe care nu trebuie să le facem. Trebuie să intrăm cu curaj! Culmea, cel mai experimentat jucător a greșit! Dar se întâmplă.

Chiar am făcut multe cadouri la meciul ăsta. Realitatea nu e cea arătată de tabelă”, a spus Mircea Rednic la Orange Sport.

Rednic a avut un reproș și pentru „centralul” Cătălin Popa, legat de faza ultimului gol, marcat de Burmaz în prelungiri: „De golul 4 nu mai vorbesc. E de Cascadorii râsului. Tu, ca arbitru, te poziționezi așa?!”. Antrenorul arădenilor a văzut cartonașul galben din cauza protestelor.

Întrebat ce fotbalist îl impresionează de la Rapid, Rednic a spus, zâmbind: „Săpunaru”.

Nu trebuie să se supere nimeni, dar fac o comparație. Steaua a fost mult mai prezentă ca echipă, ne-a bătut 4-0 și 4-1. Rapid are individualități
- Mircea Rednic, antrenor UTA

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Atmosferă specială la Rapid - UTA: stadion plin în Giulești

Citește și alte știri din Superligă:

Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” +  „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
DINAMO
Dinamovistul care se aventurează să le promită suporterilor: „Sunt sigur că o să reușim!” + „Abia atunci ne vor interesa și calculele”
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”
FCSB
Gigi Becali a început să facă presiuni asupra lui Edi Iordănescu » Cere un fotbalist de la FCSB în lotul pentru EURO: „E jucător de anvergură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mirker
mirker  •  29 Februarie 2024, 06:56

După cum spuneam, tot stamb ai rămas...la 4-1 îți aduni țăranii și te cari..și vulpea când nu ajunge la struguri se poarta asa ca...doar atât ...ce bine-mi pare ca ai luat teapa/ ce bine- mi pare ca ai pierdut..îți amintești?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează