FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Mircea Rednic se va duela cu antrenorul portarilor de la FCU Craiova » Cum a comentat „Puriul” situația oltenilor

Mircea Rednic / Imago Images
Mircea Rednic / Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 01 martie 2024 17:12 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 17:27

UTA și FCU Craiova se întâlnesc sâmbătă, la Arad, de la ora 14:00, în etapa a 29-a Superligii. Roș-albii au trecut peste supărarea înfrângerii cu Rapid, au rămas încă o zi pentru odihnă și antrenament în Capitală, iar acum privesc cu încredere, prin vocea antrenorului Mircea Rednic (61 de ani), către meciul cu formația patronată de Adrian Mititelu.

  • UTA - FCU Craiova e programat sâmbătă, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

În același timp, cu toate că funcția de antrenor va fi preluată provizoriu la FCU Craiova de Valentin David, responsabil cu pregătirea portarilor la echipa lui Mititelu, Rednic a atras atenția la conferința de presă premergătoare duelului cu oltenii că jocul nu va fi deloc unul ușor pentru „Bătrâna Doamnă”, deoarece va întâlni un adversar ce are fotbaliști de calitate.

FCSB de azi e CFR de ieri?
EDITORIAL
FCSB de azi e CFR de ieri?

„Este puțină oboseală, atât fizică, cât și mentală după modul în care am pierdut meciul pierdut la Rapid. Avem și o problemă medicală, Tudorie are o ruptură fibrilară și cel puțin trei săptămâni nu ne vom baza pe el. Stahl și Lungu, al treilea portar, lipsesc și ei. Va urma un meci greu, au jucători de calitate, chiar dacă nu au antrenor. Mă interesează să ne prezentăm ca în partea a doua a meciului cu Rapid”, și-a început „Strâmbul” discursul la conferința de presă de dinaintea partidei cu oltenii.

Acuzațiile continuă pentru penalty-ul văzut de Crăciunescu

Tehnicianul arădenilor nu a putut trece cu vederea lovitura de la 11 metri neacordată la 2-1 pentru Rapid, după un fault al lui Bădescu la Stolnik. „Penalty am avut și la Voluntari, dar și cu Rapid. S-a vorbit doar după meci. Probabil cei din VAR au fost la toaletă”, a spus „Puriul”, în stilul caracteristic.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a spus că brigada de arbitri a greșit, când nu a acordat penalty în minutul 66 din Rapid - UTA (4-1), la duelul dintre Robert Bădescu și Marcelo Freitas.

„Da, e penalty! Alunecă, dar e și cu mâinile pe el. Nu au ce să caute mâinile acolo”, a comentat Crăciunescu în studiul „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„Cu 43 de puncte se va juca în play-off”, susține Rednic

Deși vorbește mai mult despre evitarea retrogradării, calculele pentru play-off îl preocupă cu adevărat pe Mircea Rednic.

„Mă interesează să ne îndepărtăm cât mai mult de locurile de baraj. Cu 43 de puncte cred că se va juca în play-off (n.r.- UTA are 37 înaintea ultimelor două etape, când le va întâlni pe FCU Craiova, acasă, și Dinamo, în deplasare). Mai sunt și U Cluj acolo și alții. Nici Farul (n.r.- 41 de puncte, urmând să joace cu CFR Cluj) nu mai e sigură de play-off, dar important este să câștigăm noi mâine, să facem 40 de puncte. Apoi vom juca un meci de care pe care, cu Dinamo”, sună analiza lui Mircea Rednic.

Sunt așteptați încă doi jucători. Până atunci, revine Conte

Fundașul din Guinea revine după ce a ispășit o suspendare de trei etape, eliminat fiind în meciul de pe teren propriu pe care UTA l-a susținut în compania echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

„Revine Conte în echipa noastră. Mă gândesc să dau puțină prospețime echipei, a intervenit oboseala după ultimul meci”, a detaliat Rednic, gândindu-se probabil să îl menajeze pe Benga de o eventuală furie a suporterilor, după ce veteranul lotului arădean a comis o mare greșeală în primul minut din Giulești.

Zilele următoare sunt așteptați la Arad încă doi jucători liberi de contract. „Imoh Ezekiel (atacant, 30 de ani) își primește azi viza, sper ca săptămâna viitoare să sosească. Celălalt, un fundaș stânga, și-a depus dosarul la Ambasada României din Londra. Ne vom baza pe ei după întreruperea campionatului”, a completat antrenorul arădenilor.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO RAPID - UTA ARAD 4-1 » Mircea Rednic, despre șansele la titlu pentru Rapid București: „Trebuie să fim realiști”

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar pentru Irlanda de Nord și Columbia » Surpriză! Convocat în premieră, după ce a criticat public selecția
CONVOCĂRI
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar pentru Irlanda de Nord și Columbia » Surpriză! Convocat în premieră, după ce a criticat public selecția
Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează