FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Mircea Rednic și-a reziliat contractul cu Petrolul! Numele lui este pe lista lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 13:22

Mircea Rednic a preluat Petrolul în iarnă și mai avea contract pînă în vară cu echipa prahoveană.

16:45

UPDATE:  Mircea Rednic și-a reziliat contractul cu Petrolul. Pînă la final echipa va fi cel mai probabil condusă de antrenorul secund Valentin Sinescu. 

Știrea inițială:

Cu toate acestea, Rednic este hotărît să nu aștepte finalul campionatului pentru a pleca de la Petrolul. Antrenorul se întîlnește azi cu oficialii echipei pentru a discuta rezilerea contractului, potrivit DigiSport.

"Mă văd cu Adi Crîngu. Sper să găsim cea mai bună soluție", a declarat Rednic.

Numele lui Mihai Teja a fost vehiculat ca posibil antrenor al ploieștenilor, începînd cu sezonul viitor, fiind propus chiar de Rednic.

Mircea Rednic este unul dintre posibili antrenori ai lui Dinamo, fiind pe lista lui Dinu Gheorghe. Citește detalii aici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
educated_fool
educated_fool  •  05 Mai 2015, 20:14

alta ciorba reincalzita

gazistu
gazistu  •  05 Mai 2015, 18:58

au ajuns rau dinamovistii

zecs93
zecs93  •  05 Mai 2015, 18:54

sper ca rednic sa vina la noi pentru ca a mai lucrat cu dinu gheorghe si in plus are accea datorie morala fata de suporteri, a zis ca vine si ca va antrena pe gratis dar doar cand or disparea capusele alea de borcea,badea,turcu,etc....... cum aia au disparut din peisaju lui dinamo il asteptam pe banca sa-si tina promisiunea ( mai ales ca e dinamovist)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează