FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mircea Rednic, reacţie tranşantă după înfrîngerea cu ŢSKA Sofia: "E mai bine să plece" » Antrenorul anunţă încă un transfer

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 18:28

Petrolul a încheiat seria amicalelor din această iarnă cu o înfrîngere în faţa celor de la ŢSKA Sofia, scor 0-1. Ploieştenii nu au reuşit să cîştige vreun meci din cele 5 pe care le-au avut, marcînd un singur gol.

Mircea Rednic e de părere că jucătorii care nu mai doresc să rămînă la Petrolul ar trebui lăsaţi să plece. 

"Trebuie să fim mulţumiţi, mai ales dacă ne uităm la problemele care sînt cu banii. Ocazii avem, dar ne lipseşte golul, poate şi lipsa de calitate e o problemă. Oricum, avem nevoie de un atacant. Nu putem sta într-un puşti de 18 ani. Sîntem în discuţii avansate pentru a aduce un vîrf", a zis Mircea Rednic.

...despre plecările jucătorilor: "Pe De Lucas nu l-am putut folosi pentru că nu poate dormi, e cu gîndul la transfer. Nu mă ajuta cu nimic. Îmi fac probleme pînă pe data de 23, cînd e ultima zi de transferuri.

Dar apoi, cînd nu vor mai putea pleca jucători, altfel va sta situaţia, pentru că îşi vor da seama că sînt profesionişti şi trebuie să joace. Acum e greu, eu încep campionatul şi ei sînt cu gîndul la plecare. Să plece care vor!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ddd_64
ddd_64  •  13 Februarie 2015, 07:40
Postat de boss.alb.rosu pe 12 Februarie 2015, 19:45

Noi care iubim culorile sfinte alb si rosu suntem alaturi de cea mai valabila echipa si incurajam pe baietii. Ricardo Machado care se enumara printre recentele achizitii ale achipei noastre dragi va intra in angrenajul pregatit de domnul Teja care are lotul la dispozitie sub bagheta pentru sezonul care bate la usa si va utiliza un trident din care face parte si motoreta pe aripi Lazar, pe care deja o cunoastem si stim. Am avut si avem cea mai principala galerie. Noi suntem caini rosi.Hei hei!!!

Eheeeeeee! .....iar ceasul a sunat si te-ai trezit din acest vis.

ddd_64
ddd_64  •  13 Februarie 2015, 07:33
Postat de jalabert pe 12 Februarie 2015, 21:21

petrolul este un club care se va desfiinta. il puteti aduce si pe mou sau pe pep antrenor ca fara jucatori platiti o sa ajungeti ca rapidul. fotbalul se joaca pe bani nu pe nasturi si nu uita ca nu e sport ci doar o afacere.

Fraierica Petrolul nu se desfinteaza......suntem mai puternici ca niciodata.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Februarie 2015, 23:45

mda. iar baga Strambu niste ... strambe. caz tipic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează