FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mircea Rednic şi-a făcut primele impresii despre lotul Petrolului: "Calitate avem, ne trebuie şi ambiţie"

Articol de - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 21:47

Antrenorul Petrolului susţine că "lupii" pot elimina Steaua din semifinalele Cupei României, trofeu dorit în vitrina clubului ploieştean.

"Lupii" se pregătesc de zor în Antalya, evitînd să se gîndească la restanţe şi la probleme financiare. Antrenorul Mircea Rednic şi căpitanul Geraldo Alves încearcă să menţină calmul în cadrul grupului, iar ceea ce arată echipa în amicale, inclusiv în cele cu Guangzhoul lui Contra, scor 0-0, nu arată că jucătorii vor să dea bir cu fugiţii.

"Mai pot apărea una, două, surprize, la veniri"
Mircea Rednic a comentat ieri: "Nu vreau să vorbesc prea mult de problemele financiare, fiindcă sper că ele se vor rezolva. Oricum, ştiam în ce situaţie vin, cunoşteam detaliile. Eu vreau să-i felicit pe jucători pentru modul cum se pregătesc. S-a plătit un salariu, la finalul lunii se va mai plăti ceva. Eu sper să rămînă toţi jucătorii cu care ne pregătim acum, dar dacă vor avea oferte interesante n-avem ce face. Eu mă aşteptam de la început să mai plece, iar dacă va fi aşa, vor veni alţii. Acum n-am nevoie de cineva, se va pune problema de transferuri de-abia dacă ne va părăsi vreunul. Oricum, mai pot apărea una, două surprize, veniri, pînă la începutul campionatului".

"Astafei la echipa naţională"
Tehnicianul mizează pe echipa sa pentru a încheia sezonul pe podium şi în tentativa de a cuceri Cupa României: "Avem calitate, ne trebuie şi ambiţie ca să ne îndeplinim obiectivele. Dubla din Cupa României cu Steaua va fi frumoasă, interesantă, vrem să cîştigăm trofeul, deci vrem să ne eliminăm adversarul".

Rednic nu se eschivează dacă va avea jucători convocaţi la prima reprezentativă: "Eu voi fi mulţumit dacă echipa naţională va solicita jucători de la Petrolul. Nu ne afectează pregătirile. În sensul că dacă ia unul, doi. Pe de altă parte, înţeleg supărarea celor de la Steaua, fiindcă nu-ţi mai faci pregătirile cum trebuie dacă-ţi ia 8 fotbalişti la lot. Dacă mi s-ar permite, l-aş propune pe Victoraş Astefei la echipa naţională, ar merita din plin".

"Tamuz are probleme musculare, nu s-a mai antrenat de două zile, sper să revină cît mai curînd pe teren" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

"Petrolul poate termina sus în clasament, chiar şi cu problemele existente. Sper să încheie campionatul pe unul dintre primele două locuri. Şi să readucă la Ploieşti Cupa României!" ( Cosmin Contra, antrenor Guangzhou)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
agb87
agb87  •  28 Ianuarie 2015, 11:42

Ati tocat o echipa si vreti performanta. mai sunteti si ipocriti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează