FOTBAL  »  Superliga  »  SITUAȚIE

Antrenorul din Superligă șochează: „N-am văzut salariul din noiembrie!”

UTA a ratat play-off-ul chiar în ultima etapă din sezonul regulat // foto: Imago Images
UTA a ratat play-off-ul chiar în ultima etapă din sezonul regulat // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 09:47 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 14:55

Situația financiară de la clubul UTA este delicată. A confirmat-o Mircea Rednic, antrenorul „Bătrânei Doamne”, care a dezvăluit de când nu și-a mai primit salariul. S-a întâmplat sâmbătă, chiar în ziua în care Suporter Club UTA a publicat situația financiară a clubului, ajuns la datorii de 5 milioane de euro.

„Eu din noiembrie nu am mai văzut salariul, dar sunt fericit pentru băieți, ei și-au luat banii. Avem doar câteva zile de întârziere. Eu am băgat mâna în buzunar ca să îmi creez condiții la echipă. Nu am venit aici să fiu pasager”, a afirmat „Puriul”, care nu și-a încasat remunerația pe lunile decembrie, ianuarie și februarie.

Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, să nu uite! Lipsă CRASĂ de respect”
PLAY-OFF
Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, să nu uite! Lipsă CRASĂ de respect”

Mircea Rednic, neplătit din noiembrie la UTA: „La anul vrem în play-off!”

Cu toate acestea, tehnicianul „Bătrânei Doamne” este optimist: „Au fost probleme și încă mai sunt, dar se vor rezolva. La anul vrem să ne facem echipă pentru play-off. Vor veni mai puțini jucători, dar mai buni”, a spus șeful corpului tehnic al roș-albilor de pe Mureș, după ce GSP.ro a arătat că în acest sezon UTA a apelat deja la serviciile a 39 de jucători.

UTA nu a aplicat pentru licența UEFA

Antrenorul principal al arădenilor a punctat și în ceea ce privește faptul că ar putea exista o deconectare la nivelul lotului, din moment ce UTA nu a aplicat pentru licența UEFA, privind un eventual baraj de calificare în preliminariile Conference League.

„Există prime în funcție de locul ocupat în clasament. Eu la sfârșitul lunii viitoare trebuie să îi dau o listă domnului Meszar cu jucătorii cărora le vom prelungi contractele. În afară de Fabry, Conte și încă vreo trei, care sunt la noi și în sezonul viitor, toți au șansa să arate că merită să rămână aici, de la Kucher (n.r. - portarul de rezervă) până la ultimul jucător”, a detaliat Rednic acest aspect.

Voluntari, văzută ca o nucă tare: „Financiar, ei stau bine”

În ceea ce privește partida de luni, ora 17:30, din prima etapă a play-out-ului, cu FC Voluntari, de pe teren propriu, cel poreclit „Strâmbu'” este mai degrabă prevăzător, decât optimist, deși ilfovenii se află pe loc retrogradabil.

„Întotdeauna va fi o reacție pozitivă după o schimbare de antrenor. Va fi un meci greu. Să nu uităm că, financiar, ei stau bine”, a prefațat Rednic încleștarea cu formația pe care UTA a învins-o chiar pe terenul acesteia în acest an cu scorul de 1-0 (gol Fabry).

La Arad există emoții și din punctul de vedere al lotului pentru duelul cu formația preluată de Florin Pîrvu, fost antrenor la Petrolul Ploiești.

„Avem probleme de lot. Pedro, Fabry, Morar și Omondi. Trei dintre ei au răcit după meciul cu Dinamo. Am reușit să îi avem pe Conte și Omondi la acest meci, după ce i-am convins pe cei de la federațiile din Guinea și Kenya să îi lase. Ei sunt convocați la echipele lor naționale, sunt meciuri prinse în calendarul FIFA.

Tragem de Diogo (n.r. - Rodrigues), să îl recuperăm, pentru că nu avem fundaș stânga”, a dezvăluit antrenorul principal de la UTA situația din acest moment la nivelul lotului de jucători.

VIDEO. Mircea Rednic, indignat de speculațiile de după Dinamo - UTA: „Trebuie să fii tâmpit!”

Tot din Superligă:

Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu CFR Cluj: „Cu el trebuie să înceapă lista la națională! Ajută România, nu pe mine!”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu CFR Cluj: „Cu el trebuie să înceapă lista la națională! Ajută România, nu pe mine!”
Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”
RAPID VS. FCSB
Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 16:24
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Martie 2024, 09:53

...dar hagi ?...aceasta imitatie de antrenor decand nu si ia salariu ?...ne am saturat de vaicarelile lui ...numai bani viseaza ...si nu produce nimik ...

Dca isi respecta contractul, de ce sa nu doreasca sa fie platit?

Haha1989
Haha1989  •  17 Martie 2024, 14:02

Nu înțeleg de ce și care e sursa atacurilor la adresa echipei UTA?! Se încearcă o destabilizare dar cui ii folosește. După ce a fost omenie cu Dinamo mai e problema cu Rednic pt Dinamo.... E meci greu pt UTA, cred ca vor întra în hora dacă pierd, e cea mai vulnerabila echipa din playout. Mai nou și cea mai atacata.

Adi1919
Adi1919  •  17 Martie 2024, 13:47

La cât comision ai luat după ce ai folosit 39 de jucători,te mai plângi de salar?? Din câte îmi aduc aminte în iarnă te dădeai cu pumnul în piept că ai adus sponsori la echipa sau era o "glumă" pt a mai face ceva jucători să semneze cu voi??? Chiar nu-i înțeleg pe ăștia UTA, Petrolul.. toți se lăudau financiar în iarnă și aduceau jucători, făceau concurență cu alte echipe care sunt cu banii la zii,iar acum ieșiți prin presă sa va plângeți,vai de el management.. Așa nu mai evoluați niciodată, rămâneți tot la coadă și ne oferiți "spectacol" mincinos,iar în Europa șterg toți cu voi pe jos..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează