FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 1 MARTIE, DE LA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGI1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mircea Sandu confirmă! » Derby-ul Steaua - Dinamo nu se va disputa pe Naţional Arena: "Nu se poate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 februarie 2014 18:18

UPDATE 18:10 Mircea Sandu a confirmat că Derby de România nu se va disputa pe Naţional Arena înainte de meciul "tricolorilor" cu Argentina. Preşedintele FRF propune chiar ca Dinamo - Steaua să se joace după amicalul România - Argentina:

"Nu este nici o problemă, pot juca pe stadionul Naţional după meciul România - Argentina. Iarba se reface foarte, foarte greu în această perioadă.

Noi am încheiat un contract valabil între 1 şi 6 martie pentru Naţional Arena. Stadionul Steaua este foarte bun, iarba arată foarte bine. Nu se poate disputa Steaua - Dinamo pe Naţional Arena. Punct", a explicat Sandu la Digisport. Amicalul România - Argentina este pe 5 martie. Steaua - Dinamo se va juca pe 1 martie, de la 21:00, în direct la Digi1 şi liveTEXT pe GSP.ro


***********

Suporterii care se pregăteau de spectacol la derby-ul Steaua - Dinamo primesc o veste proastă.

Derby de România e în pericol să nu se dispute pe Arena Naţională, varianta de rezervă fiind stadionul Ghencea, anunţă DigiSport.

FRF ar încerca să protejeze gazonul pentru amicalul naţionalei cu Argentina, care se va disputa 4 zile mai tîrziu, pe 5 martie. Acesta ar fi motivul pentru care derby-ul ar putea fi mutat pe stadionul-casă al Stelei.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (128)
varanga53
varanga53  •  13 Februarie 2014, 16:22

Tare mi-as dori ca meciul Steaua-Dinamo sa se joace pe 28 februarie iar , dupa meci , gazonul sa arate ca o aratura ! Sa-i fie "bine" lu'don Sandu !

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  13 Februarie 2014, 08:07

Lumea merge sa-i vada pe Argentinieni, nu pe descultii lui pitzurca.

n_i_k_e_n_i
n_i_k_e_n_i  •  12 Februarie 2014, 23:59

Sa joace pe 28 februarie. Asa il oftica si pe Sandu :)) Daca nu se joaca derbyul pe National Arena, suporterii ar face bine sa se uneasca, sa faca greva si sa nu cumpere bilete pt Argentina (pt ca lumea nu se duce la meci pt Romania... )

Vezi toate comentariile (128)
Comentează
Close