FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEDINŢĂ COMITETUL EXECUTIV

Mircea Sandu: "Conform regulamentului, ar trebui ca din sezonul viitor să fie 17 echipe"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 13:15

În şedinţa Comitetului Executiv de astăzi s-a discutat şi despre problema ultimului loc liber din Liga 1, poziţie care nu poate fi ocupată de Poli Timişoara, care nu a primit licenţa pentru sezonul viitor.

Membrii Comitetului Executiv au stabilit ca o decizie finală să fie dată pe 1 iunie. "Problema locului liber va fi discutată din nou pe 1 iunie, atunci cînd Dumitru Dragomir va conduce Comitetul Executiv. Eu voi fi plecat cu echipa naţională în turneul din Austria şi Elveţia. Sincer să vă spun eu sînt adeptul respectării regulamentului, care spune că ar trebui ca din sezonul viitor să avem 17 echipe", a spus Mircea Sandu.

Ceilalţi membrii prezenţi astăzi la Comitetul Executiv ar fi vrut un baraj între FCM Tg. Mureş şi Gaz Metan Severin, însă o decizie finală va fi luată pe 1 iunie.

Despre acţiunea la care va participa echipa naţională, Mircea Sandu a spus că majoritatea cheltuielilor sînt plătite de societatea care organizează turneul. "Acţiunea echipei naţionale costă cam 100.000 de euro. Federaţia nu plăteşte decît cantonamentul de la noi din ţară, transportul jucătorilor convocaţi şi indemnizaţiile lor, restul cheltuielilor sînt plătite de societatea care organizează acest eveniment", a încheiat Mircea Sandu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (77)
mihrp
mihrp  •  27 Mai 2012, 09:38

Microbilor de Sandu+Dragomir; conform regulamentelor si legilor ar trebui sa va dati demisia si sa fiti inculpati penal.

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Mai 2012, 23:24

Cel mai bine ar fi sa ramana 17 echipe, sa retrogradeze 5 si sa promoveze 2, un campionat cu 14 echipe ar fi super !!!

cristimh
cristimh  •  26 Mai 2012, 20:30

anul trecut inseamna ca nu ai respectat regulamentul de promovare "cancerule" ca nu mai mori odata sa ne scapam de tine nenorocitule

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close