FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LA FRF

Mircea Sandu descentralizează managementul FRF! Lupescu şi Kassai vor avea mai multă putere de decizie

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Mircea Sandu vrea să nu se mai implice în toate deciziile FRF în perioada 2010-2014.

 

În mandatul viitor, preşedintele FRF intenţionează să se ocupe mai mult de relaţiile internaţionale ale FRF şi de sănătatea personală.

La capitolul "Perfecţionarea managementului FRF" din programul său electoral, Mircea Sandu precizează că această direcţie de acţiune se va realiza, printre altele, prin: "Descentralizarea managerială în interiorul administraţiei FRF, respectiv, stabilirea de atribuţii, responsabilităţi şi competenţe pentru fiecare compartiment, superioare ipostazei de simple subdiviziuni organizatorice".

Asta înseamnă că directorul general, Ionuţ Lupescu, secretarul general, Adalbert Kassai sau directorul Departamentului Competiţii, Dumitru Mihalache, vor avea mai multă putere de decizie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  25 Ianuarie 2010, 16:02

exact cum o zis dl iancu,lupescu va fi presedinte si kassai si el pe acolo.sustineti echipa locala nu creaturile rusesti ste-oaia si dinamoul.

 •  25 Ianuarie 2010, 13:59

de ce dracu nu se baga nimeni peste sandu sa o verifice pe ficasa care cumpara dier la negru pt constructia stadionunlu si nu numai fie cred ca un sfert din oameni grei stiu lucru asta sa se ia masuri sa plece comunistii din fotbalul asta murdar

 •  25 Ianuarie 2010, 13:52
Postat de puma20 pe 25 Ianuarie 2010, 12:01

sa furati mai multe cubluri nu??? POLI TIMISOARA nu rprezinta un interes pentru voi dece nu le luati apararea dece nu ii reprezentati si nu ii ajutati in cazul PALMARESULUI??? DE CE nu sunt afiliati la federatia dumneavoastra??? e RUSINOS cea ce faceti si nu e posibil ca un presedinte sa mai fie in functie dupa 20 de ani , dupa cazuri de coruptie dupa suspiciuni de meciuri trucate si aranjate unele chiar demonstrate,dupa arbitri corupti ,patroni inchisi,arbitri care vor sa se omoare,iar RO nu se

pentru ca nu e poli daca tu iti faci o echipa in bucuresti si ti se scoala sa o numesti steaua ti se pare corect? brandul exsta si are cineva dreptul asupra lui. iancu a venit cu poli aek fulgeru rocar si a anagramat literele si a iesit poli? nu conteaza cine detine brandul. asta e legea. fa si tu o echipa si numesteo poli.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează