FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Mircea Sandu nu renunţă! » Va propune un sistem cu 12 echipe în Liga 1!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 12:08

Mircea Sandu a vorbit din nou despre implementarea unui sistem cu play-off şi play-out în Liga 1 şi explicat că totul este spre binele fotbalului românesc.

Preşedintele FRF vrea doar 12 echipe în primul eşalon din România: "Fac apel către toţi conducătorii de club să se gîndească mai întîi la interesul fotbalului şi după aia la alte interese", a spus Mircea Sandu în această dimineaţă.

De asemenea, vor fi restructurări şi în liga secundă, Sandu dorind două serii a cîte 10 echipe.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (96)
cristid.
cristid.  •  25 Aprilie 2013, 11:44

Pai Mircea Sandu a vrut vreodata sa faca ceva pentru binele fotbalului romanesc? Orice face, face pentru clica lui, sa aiba ce sa fure mai mult.

liee
liee  •  25 Aprilie 2013, 11:28

A avut campionatul cu 12 echipe sin era mult mai BUN.Atunci erau ecipe ca UTA. petrolu, U CLUJ, ICO ORADEA. CCA (steaua), STINTA TIMISOARA. JIUL PETROSANI,DINAMO ETC. Cu loturi bune si ofereau meciuri superbe nu ca acum ca INTERU lui HERERA adica : natio tie damio mie. Aveau intinliri cu echipe straine valoroase. Faceau deplasari in strainatate chiar si peste ocean. Jucau amicale in tara cu echipe locale si lumea umplea stadoanele.

vasilecoca
vasilecoca  •  24 Aprilie 2013, 21:26

Imposibil de inteles cata gandire bolnava au conducatorii acestei tzari inclusiv cei din fotbal. Cu cat vor scadea aria de selectie mai mult cu atat va scadea si numarul fotbalistilor tineri de perspectiva iar orase precum Constanta, Sibiu, Suceava, Oradea, Braila, Timisoara, Craiova etc vor disparea de pe harta fotbalistica. Mai apere cate un foc de paie precum Branesti, Urziceni, Maciuca, Ciuciuca etc care nu au nici o traditie decat zvacniri de moment ale unor oameni cu bani.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează