FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Mirel Rădoi, declarații surprinzătoare despre lupta la titlu: "E echipa care-mi place cel mai mult"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 10:59

Mirel Rădoi se așteaptă la o luptă crâncenă pentru câștigarea titlului în Liga 1. Le enumeră printre favorite pe FCSB, CFR și CS U Craiova. Recunoaște că oltenii au cel mai frumos joc, la fel și Viitorul, în dauna FCSB-ului, echipă antrenată de bunul său prieten Nicolae Dică. 

"E o luptă foarte strânsă şi aşa va fi până în ultima etapă. Steaua are un lot foarte bun, jucătorii sunt mult mai buni faţă de ceilalţi din campionatul nostru. În schimb, CFR are un lot numeros, are jucători cu foarte mare experienţă.

Însă, mie îmi place cel mai mult de Craiova. Are un joc frumos, spectaculos, mi se pare o echipă cu un joc constant. Eu când mă uit la Craiova văd lucruri pe care nu le văd la celelalte echipe.

Craiova şi Viitorul sunt echipele care au ceva special, au anumite lucruri foarte interesante pentru un antrenor care urmăreşte de afară", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
luker
luker  •  23 Decembrie 2017, 13:31

Bine ca ai pus ceva bani deoparte. Altfel acum erai sofer de camion in Germania. Ai si mobil, te mai suna unu altu. In 10 ani esti cam gata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează