FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi despre noua perlă a Stelei: "Trebuie să avem grijă de el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 10:28

După ce Sînmărtean a plecat la Al Ittihad, Steaua a suferit la mijloc, în lipsa unui jucător de creaţie.

Vlad Mihalcea, tînărul de 16 ani adus de Steaua în această vară, a impresionat încă de la primele meciuri şi poate fi înlocuitorul perfect pentru Lucian Sînmărtean.

În ultimul amical, 2-1 cu Rubin Kazan, Mihalcea a intrat în minutul 60 şi a pasat decisiv la al doilea gol al Stelei. În plus, mijlocaşul a mai avut cîteva momente foarte bune şi l-a mulţumit pe antrenorul Mirel Rădoi.

"Mihalcea are o mare calitate, aceea că are tupeu în evoluţii, aşa cum puţini tineri din România au, iar asta mă bucură.

Trebuie să avem grijă cum îl creştem. Va rămîne în lotul echipei mari, dar să fie conştient că este foarte greu să joace titular şi că totul depinde de el", a spus Rădoi după amicalul cu Rubin.

STEAUA - RUBIN KAZAN 2-1

Tudorie (61), G. Iancu (79)
Steaua: Cojocaru (Niță, 60) - Rîpă (Papp, 60), Varela, Toșca, Guilherme - I. Neagu (Mihalcea, 60), Breeveld (Muniru, 46) - Ad. Popa (G. Iancu, 39), N. Stanciu, Chipciu (Grădinaru, 71) - Țucudean (Tudorie, 46). Antrenor: Mirel Rădoi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  01 Iulie 2015, 18:51

Perlă ... căcărează , eventual ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iulie 2015, 17:07

o sa aiba soarta lui valceanu si asta

edy91
edy91  •  01 Iulie 2015, 12:52

mihalcea, vilceanu, gradinaru, tudorie, ca sa nu mai zic de stanciu si iancu. Ce zicea *** acum cativa ani dupa un meci ii care ii batusem 3-1? Ca steaua nu o sa aiba viitor? :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close