FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Miriuță a recunoscut că s-a uitat la FCSB - Hapoel Beer Sheva și a explicat de ce! Îl apără pe Alibec + săgeți către Anamaria Prodan

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 15:17

Vasile Miriuță a recunoscut că a urmărit meciul FCSB-ului cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, rezultat care o califică pe formația românească în primăvara europeană. 

A vorbit și despre situația lui Denis Alibec și a înțepat-o pe Anamaria Prodan, întrucât în ultima vreme s-a vorbit despre posibilitatea ca Dan Alexa, antrenor impresariat de soția lui Laurențiu Reghecampf, să-i ia locul lui Miriuță la Dinamo 

"Aseară m-am uitat la meci ca să-l văd pe Budescu. E un fotbalist minunat. E greu să-l antrenez pe Budescu, dar pentru el m-am uitat la meci. Altfel nu mă uitam", a declarat Miriuţă la conferința de presă.

...despre Alibec: "Chiar mi-a părut rău când am văzut că a ieşit Denis şi a plâns pe bancă. Sunt momente grele, el trebuie ajutat, nu trebuie să-i dai în cap acum.

Te simţi cel mai rău când propriii suporteri te fluieră când ieşi de pe teren. Suporterii trebuie să înţeleagă că eşti om.

Sincer, mi-a părut rău. M-am pus în situaţia lui. E un băiat sensibil, un jucător de mare valoare şi trebuie ajutat", a spus Miriuţă.

...despre postul său și săgeți către Anamaria Prodan: "Normal că-s mulți antrenori care-și propun aici antrenorii".

Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu vor face parte din lotul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, însă Miriuță nu poate miza pe serviciile lui Steliano Filip și Valentin Costache. Primul e suspendat, al doiela e accidentat. Și Adam Nemec este suspendat și nu face parte din lotul pentru următorul meci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
raj.kapoor
raj.kapoor  •  04 Noiembrie 2017, 09:26
Postat de reddm pe 03 Noiembrie 2017, 16:27

Ce tot il intereseaza pe asta ***-isti? Noi trebuie sa ne vedem de betivii din curtea noastra, pe care ii pupam in fund la insistentele impresarilor acestora, ca sa se curete Dinamo, avem nevoie de Leo Grozavu sau Ionel Ganea, nu uitati vorba asta!

Posibil, dar să nu uităm că la Dinamo atitudinea conducerii, în fapt a lui tov. Negoiţă este duplicitară, în sensul că tu ca antrenor nu poţi să aplici măsuri drastice dacă nu eşti susţinut de conducere. A se vedea cum au evoluat lucrurile cu recentul caz, unde la început erau foc şi pară pe petrecăreţi cu măsuri dure anunţate pentru ca mai apoi ... fâsss ! Şi atunci, *** *** *** Exemplu : Miriuţă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Noiembrie 2017, 19:14

*** esti cam prost si in nici un caz antrenor....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  03 Noiembrie 2017, 17:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează