FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mister Dinu ţine cu arbitrii români, dar atenţionează: ”Ar trebui o selecţie mai exigentă”

Cornel Dinu are încredere în arbitrii români
Cornel Dinu are încredere în arbitrii români

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2012 12:36

Cu toate că acţionarii dinamovişti au militat pentru aducerea de arbitri străini la meciurile din campionat din primăvară, Cornel Dinu, 63 de ani, nu este de aceeaşi părere.

 

Administratorul delegat al "cîinilor" a declarat: "Sînt pentru arbitri români! Dar, recunosc, de cîţiva ani, selecţia arbitrilor a fost una discutabilă. Avem 3-4 de nivel FIFA, restul sînt forţaţi... Oricum, conducătorii de cluburi n-au dreptul să comenteze deciziile arbitrilor. Totuşi, ar trebui o selecţie mai exigentă, altfel cu toţii vom avea de pierdut".


Ce zici, ar trebui aduşi arbitrii străini în Liga 1 sau trebuie să li se acorde credit în continuare românilor?

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  19 Ianuarie 2012, 13:42

Ce selectie exigenta la arbitrii?Cum vine un conducator la CCA cum isi ridica progenitura la rang de arbitru FIFA.Cum se face ca numai la noi progeniturile arbitrilor,talentate sau nu,urca pe scara valorica in arbitraj precum Fat-Frumos:avanseaza intr-un an cati alti arbitrii (fara pile) in zece.Nici Craciunescu nu este mai departe de ceilalti conducatori din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează