FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mitici, propus la Steaua » Un fundaş de la Severin ar putea rezolva criza postului de fundaş dreapta

Mitici va împlini săptămîna viitoare 28 de ani
Mitici va împlini săptămîna viitoare 28 de ani

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 14:24

Fundaş dreapta la ultima clasată în Liga 1, sîrbul a fost oferit trupei lui Reghecampf, chiar şi pentru a da probe în Ghencea.

Steaua nu şi-a rezolvat problema fundaşului dreapta însă, chiar dacă a anunţat că nu se mai pune problema să achiziţioneze alt fotbalist, continuă să primească propuneri de transfer pentru acest post.

Ultimul care a fost propus roş-albaştrilor pentru a acoperi absenţa lui Georgievski e Milan Mitici, fotbalist de la CS Severin. El a fost titularul postului de fundaş dreapta în tur, bifînd 18 din cele 19 etape.

A fost oferit Stelei, însă Gigi Becali le-a transmis agenţilor jucătorului, care au fost de acord inclusiv cu varianta ca Mitici să fie încercat de Steaua pe parcursul cantonamentelor, că trebuie să-i întrebe pe Mihai Stoica şi pe Reghecampf dacă-l doresc în lot.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Georgievski a plecat în Spania
După ce a fost operat din nou, în urmă cu cîteva zile, pentru a i se scoate din picior şurubul care i-a fost introdus pentru consolidarea peroneului fracturat în meciul cu CS Severin, Daniel Georgievski a plecat, ieri, împreună cu jucătorii în cantonamentul echipei din Spania. Macedoneanul a sosit în cîrje la aeroport şi se va pregăti în Spania alături de fizioterapeutul Ovidiu Kurti.

"Steaua nu renunţă la arbitri străini"
Alexandru Deaconu a anunţat ieri că a purtat mai multe discuţii cu oficialii echipelor din prima ligă, în ceea ce priveşte aducerea arbitrilor străini: "Am deja promisiunea lui Mircea Sandu ca din sezonul viitor să nu mai aducem arbitri străini în Liga 1. De fapt, această mutare se va pune în practică, în mare măsură, chiar de la startul partidelor care au mai rămas de jucat din acest retur. Doar Steaua mai are astfel de pretenţii, însă doar pentru trei meciuri".

"Nu m-am simţit respectat în Ghencea!"
Fundaşul central al Petrolului, George Galamaz, a fost invitat la Radio GSP, unde a comentat perioada la Steaua, dar şi posibila mutare a lui Bokila în Ghencea. "Eu la Steaua nu mă mai simţeam respectat ca fotbalist. Oamenii din conducere erau amabili, dar fotbalistic nu eram liniştit. Pentru mine asta contează mai mult decît numele echipei la care joc. Nu cred că Bokila visează să ajungă la Steaua. Am să-i explic eu că pentru el, cel mai bun loc e la Petrolul. Dacă era român, înţelegeam să viseze la o echipă de la noi, dar aşa ...", a spus Galamaz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vaalah
vaalah  •  11 Ianuarie 2013, 16:47
Postat de circo pe 11 Ianuarie 2013, 16:42

turnu severin e penultima clasata in liga 1. gloria bistrita este ultima, cretineilor.

Si voi faliti mergeti in B.

circo
circo  •  11 Ianuarie 2013, 16:42

turnu severin e penultima clasata in liga 1. gloria bistrita este ultima, cretineilor.

goggu
goggu  •  11 Ianuarie 2013, 16:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cunoscatorule zis si bluearth hai jet de aici inapoi in stepa mongola !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close