FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA, DUMINICĂ, ORA

Mititelu: "Cristi Borcea ştie cine o să ne arbitreze. Sper să nu-l văd pe Drăgănescu la centru, Doamne fereşte!" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, spune că echipa sa se alătură iniţiativei de a aduce arbitri străini din colegialitate faţă de majoritatea care şi-a exprimat această dorinţă.

"Noi ne asociem iniţiativei făcute de Vaslui, Timişoara, Steaua. Nu sîntem interesaţi de arbitri străini, m-au dezamăgit şi ei, dar din spirit de colegialitate, ideea de a se termina campionatul aşa cum s-a început e cea mai corectă.

Partea proastă e că am făcut o propunere pentru reînfiinţarea campionatului de tinere speranţe şi atunci nu a vorbit nimeni, toţi s-au făcut că plouă. Cînd trebuia să votăm, n-au mai venit la şedinţă, delegaţii nu au fost trimişi. E salvarea fotbalului românesc asta, dar eu vorbesc şi nimeni nu mă ia în seamă.

E o babilonie curată, azi spunem una, mîine spunem alta. Schimbarea trebuie să vină de la noi, nu să aşteptăm să vină de la alţii.

Pe de o parte, sînt de partea Clujului, că au băgat frica în cei de la Bucureşti. Aş vrea să nu mai ia  nici o echipă de acolo titlul timp de 17 ani. Să mai sufere şi ei. S-o lase mai moale echipele din Bucureşti cu Clujul că sînt de rîsul curcilor.

Încercăm să nu ne facem de rîs contra lui Dinamo: Să vedem cine arbitrează pe la tuşă. Să nu fie greşeli, pot fi şi erori umane, se mai întîmplă. Dinamo vrea să ne amorţească, să credem că se amînă returul şi să nu ne concentrăm. Dinamo nu vrea să se înceapă returul? Să pună mîna pe lopată şi să dea zăpada. Dacă de joi nu mai ninge, terenul o să fie bun. Mi se pare un moft ăsta cu amînarea.

Am avut o altă discuţie cu Cristi Borcea vizavi de arbitrul care va conduce partida. Alexandru Tudor ar fi cea mai bună variantă, aşa am căzut noi de acord, dar să vedem ce se decide. Noi nu putem cere să ne arbitreze el. Am înţeles că Ioan Igna e prieten cu Borcea. S-ar putea ca Borcea să fi fost de acord cu mine, dar să fie delegat cineva pe care-l doreşte el. Părerea mea e că la ora asta Cristi Borcea ştie cine o să ne arbitreze. Eu nu ştiu pentru că ora exactă se dă de la Bucureşti. Sper să nu-l văd pe Drăgănescu la centru, Doamne fereşte!", a spus Mititelu la GSP TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
 •  15 Februarie 2010, 21:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

crys dute si te culca. tu vorbesti de furat cand nu mai departe de campionatul trecut ne-ati furat ca-n codru', si in loc sa fie eliminat lobont si penalty a primit mitchel rosu. catelusilor mai bine vorbiti.

 •  15 Februarie 2010, 19:27

@bogs dog: tu ai ceva cu echipa de fotbal din Craiova sau cu oltenii in general? Nu sunt nici oltean nici fan Craiova, dar tu nu faci altceva decat sa te certi cu toata lumea ca dinamo nu fura... ba fura, fura si inca ce fura!! ca multi altii...

 •  15 Februarie 2010, 19:08

Mititelu ,capra lu` Jiji.Punct.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează