FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Dacă Dorinel Munteanu era liber de contract, îi făceam o ofertă"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, e dezamăgit de discuţiile iscate de declaraţiile omologului său de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Mititelu admite că l-ar fi ofertat pe tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, dacă acesta ar fi fost liber de contract şi nu exclude posibilitatea ca, în viitor, Munteanu să pregătească formaţia din Bănie.

"Nu credeam că se va ajunge la astfel de minciuni. Vreau să ies cît mai repede posibil din lumea asta, nu mă retrag, dar nu mai iau parte la astfel de discuţii.  Am avut o discuţie cu domnul Porumboiu, dar nu cum s-a discutat în presă.

Nu ştiu dacă vine Piţurcă, nu cred, nu sînt şanse mari, dar mai vedem. Şanse cu Stoichiţă nu sînt, i-am făcut o ofertă acum 5 ani, m-a refuzat, nu mai discut cu oamenii care m-au refuzat. Mai aştept cîteva zile.

Mai am două, trei variante, în vreo 10 zile o să ne decidem. Pînă nu închei capitolul Piţurcă nu vorbesc cu nimeni, nu fac nici o ofertă. Nici vorbă să fie Dinu Gheorghe preşedinte. Vreau un băiat tînăr, cu nişte calităţi.

Am o părere foarte bună despre Dorinel ca antrenor, cred că el şi-a dorit mult să antreneze Craiova, nu cred că s-a gîndit să ne dea meciul vreodată. Sînt nişte răutaţi prea mari, nu e omul care să facă lucruri d-astea. Am avut o relaţie bună cu el, Munteanu şi-a dorit să antreneze Universitatea Craiova. Are echipă, dacă era liber, îi făceam o ofertă. Poate într-o zi o să vină la Craiova. Am fost supărat pe el acum că a fost prea agresiv cu noi la ultimul meci", a spus Mititelu la "Fanatik Show", de la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  26 Mai 2010, 10:46

te vindea si pe tine=)) daca venea

 •  26 Mai 2010, 01:33
Postat de pe 26 Mai 2010, 01:30

DNA LUCREAZA!LINISTEEEE.....

Crad ca ai dreptate...Craiova si Otelul vor retrograda...cica umbla vorba pe la DNA Pitesti!!!

 •  26 Mai 2010, 01:30

DNA LUCREAZA!LINISTEEEE.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează