FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL DOREL STOICA

Vezi aici de ce spune Mititelu că Stoica nu e jucătorul Stelei!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune că e imposibil ca Dorel Stoica să fie jucătorul Stelei, pentru că fotbalistul are un act adiţional semnat cu oltenii, prin care nu se poate transfera liber de contract decît la o echipă din afara ţării.


"Am pus pe site-ul clubului contractele despre care vorbim, din păcate, nu aţi reuşit nici pînă acum să desluşiţi situaţia acestui jucător.

Acest jucător a primit un cadou din partea mea: i-am zis că poate juca oriunde în afara României, ca să aibă venituri mai mari. L-am pus să promită că nu va veni niciodată la Steaua, Dinamo sau Rapid. Mi-a jurat că nu ar face asta.

Am încheiat un act adiţional la contract în care îi dădeam voie să joace exclusiv la un club din afara României, gratuit. Acel liber de contract a fost dat doar pentru o echipă din afara ţării. Mai devreme de 2013 nu are voie să semneze cu o echipă din ţară.

Încă se află sub contract cu U Craiova, vizavi de transferuri şi legitimări de la un club la altul, jucătorul trebuie să aibă contractul încheiat sau să aibă acordul ambelor cluburi.

Erau nişte restanţe către jucători cînd am semnat actul cu Dorel, dar i-am făcut un favor şi mai mare să semneze cu o echipă din străinătate.

El mi-a spus că are ofertă din Ucraina, de unde joacă Şoavă, din Arabia, unde a jucat, dar că preferă să vină la Craiova. I-am zis că aş vrea, în principiu, să-l păstrez la Craiova, dar să vedem ce bani avem. I-am zis să mă mai lase puţin să văd. Cînd am auzit că el tratează cu Steaua, ştiind de convenţia dintre noi, foarte clară, m-am simţit lezat şi trădat. Am vrut să văd dacă mă sună, nu a făcut-o.

În Arabia a semnat un contract pe 4 luni de zile.

Am luat-o pe treptele bunului-simţ, am trimis o scrisoare la Steaua, le-am explicat despre ce e vorba. Ei ne-au răspuns şi ne-au zis că nu-i interesează. Nimeni nu ne-a întrebat nimic", a spus Mititelu la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tzontzon
tzontzon  •  12 Iulie 2010, 21:02

foarte ciudat...dar nimic nu e imposibil la noi...insa problema se poate rezolva foarte usor...semneaza un contract cu o echipa de afara...se legitimeaza la acea echipa ca jucator liber de contract iar apoi se transfer la steaua pe 1 euro...ramane de gasit acea echipa care sa vrea chestia asta..poate olimpia baltiu :))

werder_fan
werder_fan  •  12 Iulie 2010, 19:38

cum vine asta cu liber de contract in afara tarii dar cu contract pentru o echipa din tara? Se cam bat cap in cap. Mititelu cu gura lui spune ca a plecat liber de contract, deci cand s-a intors nu mai avea nici o legatura cu craiova. Actul aditional semnat n-are nici o importanta pt ca, colaborarea dintre cei doi s-a incheiat cand s-a transferat la arabi.

ucvfc
ucvfc  •  12 Iulie 2010, 18:38

ce se agita oile

Vezi toate comentariile (6)
Comentează