FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu "emancipează" Ştiinţa: "Oltenii sînt cei mai parşivi!"

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 19:29

Rănit de fugile lui Bărboianu, Găman şi Florin Costea, patronul anunţă că la Universitatea nu se va mai ţine cont de tradiţie şi că din acest moment nu se va mai baza preponderent pe fotbalişti din zonă

"Fără olteni la Ştiinţa!" este noul motto pe care Adrian Mititelu îl propune echipei-simbol a Olteniei. Afectat de trădările unor fotbalişti despre care spune că "i-am crescut ca pe copiii mei şi apoi mi-au înfipt cuţitul în spate", finanţatorul Ştiinţei dă asigurări că, începînd cu sezonul în Liga a 2-a, Craiova va renunţa la "oltenisme".

"Gata, mi-a ajuns cu oltenii! M-am lecuit! Am aflat pe pielea mea că oltenii sînt cei mai parşivi oameni din lume. Nu credeam că o să spun asta vreodată. Vreau să cumpărăm 4-5 jucători în această vară, dar să nu mai aud de olteni", a declarat Mititelu, şi el oltean la origine din comuna doljeană Booveni.

Exact invers acum 6 ani
Noua strategie pe care Mititelu vrea s-o implementeze în reconstrucţia Universităţii e total opusă celei din urmă cu 6 ani, cînd boss-ul oltean se afla cu echipa tot înaintea startului unui sezon în al doilea eşalon. El a preluat Craiova cu doi fotbalişti în lot, Feleagă şi Dănănae, a adus şi cîţiva stranieri, însă a ales atunci să construiască echipa în proporţie covîrşitoare cu jucători tineri din Oltenia.


3 ani au trecut de cînd Mititelu a decis ca pe echipamentul Universităţii să fie inscripţionată harta celor cinci judeţe ale Olteniei: Vîlcea, Olt, Gorj, Dolj şi Mehedinţi

23 de fotbalişti olteni la origine a folosit Universitatea în sezonul 2010-2011, juveţii fiind în proporţie de două treimi din lot

"Cred că Adrian a vorbit la nervi. Am umblat prin toată lumea asta şi n-am găsit pădure fără uscăciuni, aşa-zisa rasă ariană. Cînd vorbim de fotbalişti, ei se împart în buni şi mai puţin buni. În rest, nu contează dacă sînt roşii, galbeni, verzi sau în picăţele"
Aurel Ţicleanu

"Va începe o nouă eră la Craiova, nu mai pot face fotbal numai cu olteni"
Adrian Mititelu, patron U Craiova


Numeşte antrenorul după ce vin banii
Şefii Ştiinţei nu s-au hotărît încă asupra tehnicianului care să încerce să promoveze imediat cu Universitatea. Numirea "principalului" şi achiziţiile vor demara doar după ce în club vor intra primii bani de pe urma jucătorilor pregătiţi pentru export. Silviu Lung jr., Mihai Dina, Florin Costea şi Andrei Prepeliţă sînt numele pentru care Craiova negociază în aceste zile transferuri în străinătate.

Citește și:

S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
Campionate
S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (12)
asamoah
asamoah  •  06 Iunie 2011, 05:32

Hai mititelu-le dute tata odata la plimbare k ne-ai terorizat cu gandirea Ta !

policar
policar  •  03 Iunie 2011, 02:00

Asa o sa urce si steau si dinamo pe podium cu chiajna,mioveni,sportu, toate 4 vor da si lotul nationalei, propun antrenor pe duru; ne-am intors in ani comunismului, cand stabileau cine ia campionatu, asta atunci cand nu-i snopeau in bataie cu tot cu pcr si secu, Craiova,Pitestiul... chiajna va merge in ucl si televiziunile vor da 400 milioane ptr drepturi tv,PACAT DE TARA ASTA CA E LOCUITA!

lupul-cel-rau
lupul-cel-rau  •  02 Iunie 2011, 19:10
Postat de petrusm pe 02 Iunie 2011, 19:03

comentarii A la gsp samuila tv , zazanie, scandal, gogosi... Din toamna veti vorbi de echipe mari cu sute de mii de suporteri...Gloria, MIOVENI,SPORTUL, CHIAJNA, DINAMO, SPORTUL, CRAIOVA SI TIMISOARA VOR JUCA IN B , CA ASA A VRUT CINEVA....

in C... ca asa a vrut Mitichelu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează