FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - PANDURII 0-2

Mititelu: "Este pentru prima oară cînd mă tem de retrogradare"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 22:46

Adrian Mititelu, finanţatorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat dezamăgit de rezultatul final al meciului cu Pandurii Tg jiu, un meci pe care se aştepta ca echipa sa să-l cîştige fără probleme.

"Am pierdut jucători importanţi, se pare că nu avem înlocuitori pe măsura lor. Speram să trecem peste această fază, măcar să ne menţinem în prima ligă. Nici atmosfera în oraş nu e foarte bună. Jucătorii au psihicul la pămînt, sînt terminaţi. Presa de aici, din Craiova, parcă ne vînează. Anunţă tot timpul dezastrul şi jucătorii nu mai au deloc moral", a spus Adrian Mititelu la GSPTV.

Finanţatorul echipei din Bănie a declarat că a început să se teamă de retrogradare şi i-a acuzat pe jucători că nu sînt serioşi. De asemenea, oficialul juveţilor crede că cel ami mare vinovat este Victor Piţurcă.

"Este pentru prima oară cînd mi-e teamă de retrogradare. Nu mă gîndeam niciodată că o să pierdem acest meci. Nu-mi vine să cred, mai ales că am jucat la fel de prost ca înainte.

Fără îndoială, Victor Piţurcă are cea mai mare parte din vină pentru situaţia de acum. El ne-a luat jucătorii şi a manipulat presa şi suporterii împotriva mea", a mai spus Piţurcă.

"Piţurcă, la Dinamo din vară"
Finanţatorul echipei din Bănie a spus că Victor piţurcă îi pregăteşte o nouă lovitură: să-l ducă şi pe Mihai Dina la Dinamo. Oficialul craiovean a lansat o ipoteză incredibilă: Victor Piţurcă va antrena din vară pe Dinamo.

"Nu e nicio problemă cu transferul lui Mihai Costea. Banii de la Steaua au venit, apoi i-a luat Fisc-ul, dar asta nu e o problemă. Tot Piţurcă şi-a băgat coada şi aici. Cine credeţi că a făcut plîngeri la Fisc?! Vă spun eu că Piţurcă va antrena la Dinamo din vară. Şi acum încearcă să-l direcţioneze şi pe Mihai Dina în Ştefan cel Mare. De ce credeţi că Bărboianu şi Găman au semant cu Dinamo?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
blondutu74
blondutu74  •  09 Aprilie 2011, 10:05

bai boovene dar esti dus rau de tot cu pluta,continui sa vezi numai manipulari in jurul tau,mintea aia a ta bolnava a inceput sa-ti joace feste,ai inceput sa faci ceea ce ti-a cerut piturca,sa vinzi jucatori ca sa salvezi echipa,si cu banii luati sa umplii golurile lasate de jucatorii vanduti,dar tu ,marele manager,vinzi si maresti golurile care sunt lasate dupa vanzari,cine dracu te-a pus sa platesti pentru lopez ,care nu jucase nici macar un minut,cand cu banii aia le rezolvai problemele financiare lui iliev,gargorov si woobey,si cine crezi tu ca o sa-ti dea tie banii aia pe care-i ceri pe costea, cand echipa este cu un pas in B,dar lasa ca o sa-i dai gratis peste cateva luni becali nu e p

leualbastru
leualbastru  •  08 Aprilie 2011, 16:03

Mititelule lasa vrajeala cu atmosfera din Craiova ca nu te mai crede nimeni, nici macar tu nu o mai spui cu convingerea de alta data. Recunoaste ca s-a ajuns aici din cauza deciziilor gresite luate in decursul timpului, decizii care au afectat bunul mers al clubului.Anul trecut dupa ultima etapa cu otelul ai spus printre lacrimi ca ai invatat din greselile trecutului si nu vei mai gresi ca deja ai experienta. Ai gresit mai grav si ne-ai adus pe margina prapastiei. ITI CER SA PLECI CHIAR CU RISCUL DE A RAMANE ACEST CLUB O AMINTIRE. MAI BINE SA II DUC DORUL DECAT SA STIU CA AN DE AN NE ZBATEM IN MEDIOCRITATE SI SA VAD CA ACEST CLUB A DEVENIT JUCARIA TA. SI NOI IUBIM CLUBUL !!!

didi_x16
didi_x16  •  08 Aprilie 2011, 12:29

parca ziceai acum cativa ani ca stiinta nu va retrograda niciodata atata timp cat esti tu patron,singura solutie ar fi sa pleci,atunci chiar daca ar pica in b ...nu mai esti tu patron ,nu?altfel ne confirmi inca o data (de parca ar fi prima oara)ca iti place sa-l mananci cu polonicu' (stie lumea la ce ma refer)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează