FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA 0-0

Mititelu: "L-am felicitat pe Bărboianu pentru determinare, nu trebuia elimiat" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este de părere că punctul obţinut la Tîrgu - Jiu are o importanţă foarte mare pentru parcursul ulterior al oltenilor în campionat şi acuză arbitrajul centralului Radu Petrescu, cel care l-a eliminat în minutul 30 pe Barboianu pentru cumul de cartonaşe galbene.

"Dacă era terenul uscat, alta era situaţia. E un punct care valorează cît trei, e un punct foarte important pentru noi. Gazonul a fost execrabil, ar trebui ca echipele care nu au un teren precticabil să nu poată intra în Liga I.

A fost un teren de divizia a 3-a azi! Nu am zis că noi am jucat mai bine, dar ei au avut un om în plus. Primul galben al lui Barboianu a fost foarte uşor acordat, din cauza arbitrului am fost noi în zece mai bine de-o oră! Au existat momente cînd dominam jocul chiar dacă eram în inferioritate, am pasat mai mult! Pe Barboianu il felicit pentru determinare!", a spus Mititelu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  09 Martie 2010, 02:01

Cele mai mari ocazii la poarta lui Silviu Lung in repriza a doua au venit dupa doua situatii de offside clare. Dar clare bine! Dar cel mai fain a fost cind Dina e faultat la 30 de metri, arbitrul lasa sa continue, mingea ajunge la Firtulescu care e faultat la 20 de metri de poarta, central, arbitrul fluiera dar primul fault, la 30 de metri de poarta!!! Asta chiar ca-i buna! Dupa cum am vazut echipa puteti dormi linistiti: nici vorba sa retrogadeze Craiova.

 •  09 Martie 2010, 01:22

Mititelule deja incepi sa aberezi in mod nejustificat... sau in cazul tau e justificat, cine stie. arbitrajul v-a salvat de la un dezastru nu fi nesimtit.

 •  09 Martie 2010, 01:10

are dreptate mititelu ...arbitrajul a fost varzaa...nu trebuia galben la hent...trebuia rosu direct :D ...offf...oricum craiova nu cred ca va retrograda...are o echipa buna zic eu...mai buna decat multe altele...Forzza Steaua !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează