FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CRAIOVA 2-1

Mititelu: "Primul gol al Ceahlăului a fost din ofsaid, au bătut nemeritat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a comentat eşecul formaţiei sale, 1-2 cu Ceahlăul, şi a vorbit despre ratarea imensă a lui Crăciun, din ultimul minut, care a precedat reuşita a doua a gazdelor.

"Au ratat jucători cu mai multă experienţă decît Crăciun. Este o înfrîngere nemeritată, iar primul lor gol a fost din ofsaid. Azi am făcut un joc bun, spre foarte bun, dar am fost lipsiţi de şansă", a spus Mititelu la GSP TV.

"Am pierdut 7-8 meciuri din cauza ghinionului. Wotte? Nu mai îmi arde mie de Wotte acum, dar echipa a jucat mult mai bine azi decît o făcea cu el"
, a mai declarat oficialul oltenilor.

Mititelu şi Gheorghe Ştefan se acuză reciproc, spunînd că adversarul a marcat din ofsaid. Vezi VIDEO!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
 •  05 Mai 2010, 22:24

tre sa-l credem pe mititel numele-i predestinat....prin ochelarii aia pe care ia luat de la agentu 007 se vede offside ca a uitat sa-i comune pe onnside)))

johny122
johny122  •  05 Mai 2010, 19:00

Ati jucat fantastic,magnific.Mai aveti un pic si castigati UCL.Dar de ce mama naibi nu bateti pe Ceahlaul,pe Curtea de Arges?

 •  05 Mai 2010, 18:51

chiar,cine i-o fii spus prazarului ca-i sta bine cu ochelarii aia de orb(mafiot),l-a mintit ca e sexi,are sarm,pare viril(taranusul),oricum tot o fata de vanzator de telefoane,blugi sau trening-uri "adidas" ,in targ,are! forta dinamo!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează