FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA, MÎINE, 19:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mititelu ştie secretul victoriei în "Ştefan cel Mare": "Intră Costea, batem Dinamo!"

Articol de - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Adrian Mititelu contează pe revenirea "briliantului" Florin Costea pentru prima victorie craioveană în "casa" lui Dinamo după 16 ani.

- Domnule Mititelu, ce simţiţi că va fi acum cu Dinamo?
- Mergem la război să luptăm pentru victorie! Va fi greu să le întrerupem formă bună, dar ne dorim şi mai tare să-i învingem de data asta pe "cîini" după ce ne-au eliminat din Cupă.

- Vremea revanşei?
- De vreo 16 ani o tot aşteptăm. Visăm să-i batem rău pe dinamovişti la ei acasă. Mi-aduc aminte cu plăcere cînd am cîştigat ultima dată în "Groapă". I-am bătut cu 1-0, tot cu Piţi antrenor, în '94. Gane a marcat atunci golul victoriei noastre pe final. Acum, avem nevoie şi de puţină şansă ca să repetăm istoria. 

"Ne-a lipsit şansa"
- Aţi vorbit cu jucătorii după meciul din Cupă?
- Am discutat puţin, la fel şi cu Piţurcă. Le-am transmis că sîntem o echipă bună şi că putem să trecem de Dinamo, pentru că am arătat asta şi-n meciul de miercuri.

- Ce i-a lipsit Craiovei atunci?
- Ce să ne lipsească? Şansa! Dacă nu rata Mihai Costea, dacă nu luam un cartonaş roşu, dacă, dacă... Asta e, mergem înainte! Sînt dezamăgit de acel meci, dar n-avem ce face.

- Veniţi la meciul de duminică?
- Acum sînt la Craiova, dar mă gîndesc că ar trebui să fiu alături de jucători şi de staff. Trebuie să cîştigăm!

- Florin Costea...
- Este în lot! Dacă nu se accidenta Gargorov în meciul trecut, Florin Costea intra sută la sută pe teren. Mai mult ca sigur că acum va juca, dar să vedem dacă Piţurcă va începe cu el titular sau rezervă.

3 goluri a reuşit pînă acum Florin Costea în duelurile cu rivala din Ştefan cel Mare

"Mi-aduc aminte cu plăcere de acea victorie cu Dinamo din '94, dar nu mai ştiu de ce am fost eliminat în minutul 90. Va fi greu să cîştigăm, sîntem conştienţi, dar sîntem pregătiţi să ne batem pentru cele trei puncte"
Silvian Cristescu, preşedinte U Craiova

Testaţi antidoping
Pandurii. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antdoping au venit la antrenamentele gorjenilor şi au supus unui control inopinat opt dintre fotbaliştii lui Petre Grigoraş. Jucătorii care au fost testaţi au fost Cardoso, Chiricheş, Pintilii, Daniel Mutu, Vranjkovici, Brata, Chibulcutean şi Hidişan.  "E invidie atît de mare încît a venit controlul la noi. Ni s-a cerut lista cu fotbaliştii care fac antrenamente şi au ales opt dintre ei", a comentat Grig. Săptămîna trecută şi fotbaliştii Oţelului au fost testaţi antidoping.

>> După Andrei Prepeliţă, şi bulgarul Emil Gargorov acuză probleme medicale în minicantonamentul de la Mogoşoaia. Piţurcă speră să poată conta duminică măcar pe unul dintre cei doi fotbalişti cu care a alcătuit pînă acum axul central al liniei mediane.
>> Galeria alb-albastră va pleca spre Bucureşti cu trenul, la ora 12:00, în ziua meciului. Suporterii sînt rugaţi pe site-ul oficial al Ştiinţei să aibă asupra lor un act de identitate şi 23 lei, sumă care să acopere costul biletului de tren şi intrarea în stadion.
>> Cu Cristi Balaj la centru, Universitatea a reuşit ultima ei victorie cu Dinamo, pe 8 aprilie 2009, 2-0 la Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
davidero
davidero  •  13 Noiembrie 2010, 18:24

probabil ,da cum miti este agramata ,se intelege treaba...

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  13 Noiembrie 2010, 17:50

probabil a vrut sa zica asa: "c-o stea nu se face victorie"

davidero
davidero  •  13 Noiembrie 2010, 17:43

da costea asta cine e ,eu nu am auzit de ea!?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează